Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XP Maestro i inne problemy..

jahardkor98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy. Mam problem z odpaleniem LOL'a, mianowicie gdy opdalam przez zwykłego launchera wyskakuje mi logo Lola po czym znika i wywala błąd "Wystąpił problem z aplikacją Riot Client Patcher i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." obrazek załączam. Poszperałem troche w plikach lola i znalazłem jeszcze coś takiego.. pod ścieżką Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.126\deploy   znajduje się plik LolClient. Wchodząc w niego wyskakuje mi ekran logowania lecz co za tym idzie odrazu kolejny błąd ;c."błąd Maestro" załączam obrazek. Cóż jeszcze moge powiedzieć ? instaluje lola poraz pierwszy posiadam wszystkie potrzebne porgramy do odpalenia gry takie jak Net.Framework 3.5 czy adobe air i itp. Szukałem po wielu forach i nigdzie nie znalazlem podobnego tematu. Próby kasowania jakis plików czy kombinowania z antywirusem nic nie dają. Proszę o pilną pomoc biggrin.png

post-329258-0-54601600-1422053877_thumb.jpg

post-329258-0-41821200-1422053883.jpg

Opublikowano

co masz na myśli tak pisząc? Jeżeli chodzi ci o opcję napraw w menu logowania to napisałem wyrażnie że gdy odpalam gre przez LolClient to wyskakuje mi odrazu ten błąd Maestro więc nic nie mogę zrobić .

Opublikowano

Tak więc po kolei:

1. Wejdź w folder gdzie masz zainstalowanego LoLa.

2. Wejdź w \RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.X.XX\deploy i skopiuj LolClient.exe

3. Potem wejdź w \RADS\projects\lol_launcher\releases\0.0.0.XX\deploy no i wklej tego klienta do tego folderu.

Daj znać czy problem się rozwiązał. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...