Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za bola?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie katarinką elegancko the sinister blade, oczywiście zaorałem równo enemy team, ale zaczął się płacz na /all ze  używam skryptów i że koleś ma to nagrane i wysle do riotu. Jak myslicie bedzie banik? W sumie miesiąc temu tez kilka osob pisalo to samo i jak bana nie bylo tak nie ma, ale teraz troche sie wystraszylem.

Opublikowano

Czyżbym to był ja? xD

Tak czy siak, jeśli będzie wiarygodny dowód na używanie wspomagaczy i bardzo wyraźny no to dostaniesz bana. Tak samo było przecież z Zyniakiem, nagrał, wrzucił i dostał bana bo było widoczne że używa BoLa. 

­

Opublikowano

Czyżbym to był ja? xD

Tak czy siak, jeśli będzie wiarygodny dowód na używanie wspomagaczy i bardzo wyraźny no to dostaniesz bana. Tak samo było przecież z Zyniakiem, nagrał, wrzucił i dostał bana bo było widoczne że używa BoLa.

­

On dostał za E z pleców ...

Opublikowano

Dobra wiem ze rito nic nie zrobi, jak im wysłałem 5 dni temu filmik, jak gralem sobie solo q na moim głównym koncie czyli bez bola, na którym była syndra która unikała wszystkiego i napierdalała to rito odpisało że to jest dobrze wyskillowana syndra... 

Opublikowano

Dobra wiem ze rito nic nie zrobi, jak im wysłałem 5 dni temu filmik, jak gralem sobie solo q na moim głównym koncie czyli bez bola, na którym była syndra która unikała wszystkiego i napierdalała to rito odpisało że to jest dobrze wyskillowana syndra...

Moze ty nie umiesz celnac w syndre to nie znaczy ze ma evadee itp ..

Opublikowano

jeżeli tylko nagrał to jest jakis procent na bana ale wątpie ;/ 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

@"Mucha Bzyczek"

czasem ludzie omijają wszystkiego jak boty na zaawansowanym ;-;

I to widać że evadee :#

Jak by cos miał to by go zbanowali. Sprawdzili by logi a jak trzyma spacje to wykonuje ileś tam kliknięć na sec wiec ...

Opublikowano

Ktoś zarejestrowany na forum dla cheatów, strzela z ucha na innego cheatera...zalosny jesteś ;) 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Jak by cos miał to by go zbanowali. Sprawdzili by logi a jak trzyma spacje to wykonuje ileś tam kliknięć na sec wiec ...

nikt nie wykonuje iles tam klikniec na sekunde

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...