Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cześć, siemanko! Ja jestem Vuju

mikollek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zacząć robić coś porządnego na youtube.
Staram się, aby każdy kolejny filmik był lepszy i zawsze będę do tego dążył :)
W większości będę starał się robić filmy z humorem, rzadko pojawi się jakiś nudnawy gameplay!

Doceniam każdą pomoc(zwłaszcza konstruktywną krytykę!), która sprawia, że się rozwijam i moje filmy dochodzą do większej ilości osób! DZIĘKI!

Opublikowano

Fajny montaż, fajny głos, ogólnie całokształ fajnie wygląda. Leci sub i życzę powodzenia :)

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Mam problem Błąd BOO-BOO myślę że umiesz naprawiać błąd ten. I Sub daje.

76561198156018688.png

POMOGŁEM ? DAJ +

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngJosziCraft

Co do montażu, jak myślicie - lepiej do ludzi będzie trafiał taki typ nagrań(wycięte wszystkie dobiegania/gadanie bez sensu itp itd. zostawiony tylko konkret) czy może dłuższe gameplaye minimalnie pocięte(15-25min)?

Opublikowano

Fajnie Ci to wychodzi + fajny głos :)
Tylko szkoda ,że donitor masz na górze i głowa cały czas tak w góre a nie na wprost :)
Ale ogólnie podoba mi się :)

Opublikowano

@Sl0xey nie za bardzo zrozumiałem =P

W każdym bądź razie - tutaj najnowszy odcinek w którym trochę inaczej ustawiłem kamerkę no i nagrałem z zapalonym w pokoju światłem - lepiej?

Opublikowano

@XadamX

po wyjściu z kopalni wspomniałem, że prawdopodobnie na takim wyjściu się to skończy, a schody są tylko prowizoryczne =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...