Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700 zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wam :]

Mam zamiar niedlugo kupic nowy telefon, wiec od jakiegos czasu szukam ciekawych i dobrych modeli. Od razu zaznaczam, ze dysponuje budzetem 700 zl. Aktualnie trwa u mnie wojna miedzy Lumia 735 a Xperia Z. Wiec najpierw zapytam: ktore z nich bedzie lepsze? Potrzebuje telefonu dlugowiecznego. Takiego, ktory nie zacznie mi sie za rok zawieszac (ten telefon bedzie na conajmniej 2 lata). Chcialbym tez zeby byl dobry do ogladania filmow. Taki coby odpalil kazde wideo. Fajnie by bylo pograc w cos od czasu do czasu. Nie lubuje sie w tych wymagajacych grach. Gram tylko w te typu Cut the rope itp. Ekran gdzies miedzy 4,5 a 5 cali. System operacyjny niewazny. Z jednej strony chcialbym zasmakowac czegos nowego, jak wp, a z drugiej jestem przywiazany do androida (i Haydaya na nim). Mozecie mi polecic jakies telefony spelniajace te kryteria? Uprzedze jeszcze, ze nie jestem fanem LG i telefony z tej firmy bede bral pod uwage ostatnie, ale i tak mozna jakiegos polecic :p

Opublikowano

700 zl. Aktualnie trwa u mnie wojna miedzy Lumia 735 a Xperia Z.

Masz na myśli używkę? Za 700zł nie złapiesz nowej Xperii Z. 

Co do Lumii się nie wypowiadam, nie znam się na WP i nie ma sensu porównywać tych dwóch tak różnych od siebie systemów, zdecyduj się na konkretny system. 

BTW, co do Lumii to najtańsza jest za 950zł.. 

Mniejsza - z nowości +/- 700zł - Nexus 4/Moto G 2. Używek nie biorę pod uwagę bo chcesz smartfon na + 2 lata a używki mają to do siebie (i to jeszcze zetki) że już są rok na gwarancji więc tracisz na tym rok. 

Na twoim miejscu dołożyłbym do G2/Nexusa 5 i bym miał spokój na kolejne  2 lata i więcej, twój wybór. 

lownfast

Opublikowano

Jak nie zlapie jak zlapie?http://allegro.pl/sony-xperia-z-127374

http://allegro.pl/nokia-735-lumia-250376

Nexus jest za drogi, ale G2 znalazlem za 850 zl. Tylko, ze nie lubie LG. Uwazam, ze robia slabe telefony,ktore zaraz sie psuja. Przyklad pierwszy z brzegu: Kolezanka siostry ma G2 od tygodnia i juz nie dziala jej podwojne pacniecie zeby odblokowac. Mimo wszystkp zainteresowala mnie ta giedwojka. Moze sie ktos wypowiedziec kto ma ja juz z rok? Prosze tez o inne oferty :)

Opublikowano

Kolejna osoba która nawet nie zagląda na aukcje allegro? To są smartfony z Afganistanu albo innego pipidowa.

Nie lubisz LG.. w takim razie nie mam o czym dyskutować ja tak samo mogę powiedzieć że nie lubię sony bo każdy z kim rozmawiam i ma soniaka to ma pobite szkła, przypadek? To że ktoś nie dba albo JEDEN model na 100000 jest awaryjny to nie znaczy że każdy taki jest, zresztą zawsze jest gwarancja a w elektronice nigdy nie ma 100% pewności.

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...