Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić by na Poczekalni było słychać tylko MusicBota, a Użytkowników nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić by na Poczekalni było słychać tylko MusicBota a Użytkowników wogóle?

Pomocy!

Zapraszam na serwer Minecraft! 1.7.2 Subcraft.maxc.pl Serwer Lobby, Survival, FreeBuild, PvP i Parkour!

Opublikowano

W poczekalni dajesz needed talk power np 9999 a botowi grant talk power.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Pan serekfeta ma rację ale ja bym to zrobił inaczej, bo nie raz jak ma ktoś rangi DJ czy VIP i masz tam ustawione że oni mogą dawać Grant Talk Power i go zdejmować to będą trolować i wyłączać Ci bota na Poczekalnie, Zrobił bym oddzielną rangę dał jej tam wysoki Client Talk Power i kanałowi bym ustawił ten sam Needed to Talk Power, więc nie będzie potrzeby dawać mu Grant Talk Powera. Ale pamiętaj nie nadawaj tej Rangi użytkownikom.

Nowa Ranga,

i_client_talk_power 500

Permisje kanału,

i_client_needed_talk_power 500

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

Opublikowano

Dzięki a gdzie to trzeba zrobić? xD Sorki za takie pytanie ale Mam serwer TeamSpeak3 od wczoraj :D i nie wiem jak to zrobić.

Zapraszam na serwer Minecraft! 1.7.2 Subcraft.maxc.pl Serwer Lobby, Survival, FreeBuild, PvP i Parkour!

Opublikowano

Dzięki a gdzie to trzeba zrobić? xD Sorki za takie pytanie ale Mam serwer TeamSpeak3 od wczoraj :D i nie wiem jak to zrobić.

Wystarczy, że klikniesz prawym przyciskiem na kanał i edit channel i tam masz wszystkie opcje edytowania lub włączysz w ustawieniach advanced permisjon i pobawisz się w tym, ale to już wyższa szkoła jazdy :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...