Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat & GMB

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto oglądał, ten wie, jakich emocji przysporzyło nam Roccat! Za kim byliście i za kim jesteście w tegorocznych lcs'ach, a na kogo stawialiście w tym meczu? Ja standardowo Roccat, ale Gambit też ładnie ogrywało. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ładny męczyk był. Działo sie pare fajnych akcji i wylapywanek ;). Jestem za kazdym w sumie. Zaraz następny mecz ^^ wiec ide ogladac ;)

Opublikowano

BRAWO dla ROC

na początku myślałem że 'kaczka' znów nic nie pomoże,a jednak z upływem czasu pokazał na co go stac.

Ale również trzeba podkreślić BEZMYŚLNE błędy Vandera,to co on robił to takie rzeczy zdarzają się na soloq

Opublikowano

Byłem za Roccatami i cieszę się, że wygrali ale było wyraźnie widać, że popełniali dużo błędów w tym masa facechecków, ale mam nadzieję, że z czasem wyeliminują te błędy. Dobra gra Overpowa, to mnie najbardziej cieszy bo jego się obawiałem na topie ale widać, że daje jako tako radę. Szkoda, że Diamond co chwile babysitował mida bo chciałbym zobaczyć jakby Nukeduck zaorał niQa solo, dodatkowo liczę, że w następnym tygodniu zobaczymy kaczke na jakimś asasynie(chciałbym Zed, ale na niego to instaban leci)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Szkoda mi Yellowa, jedyny został ze starego składu. Ale nie spodziewałem się tego, że w takim składzie Fnatic tak sobie pięknie poradzi na LCS'ach. Ogólnie Fnatic ładnie ciśnie, ale Roccat pięknie pograli. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

roc nice, chociaż moim zdaniem niepolak do wymiany :v 

Chociażby za tejkfana :v 

Gościu, ty chyba nie wiesz co mówisz. Lepiej wziąć do składu kolesia, który nigdy nie był w LCS'ach i gra średniawo w Challenger Series czy mieć w składzie gościa, który orał każdego w S3 i był nawet na worldsach? Nuke nie jest zły, po prostu wszyscy się go obawiają i lecą bany na niego + dodatkowo campią na jego linię(tak jak wczoraj Diamond w meczu z Gambitami)

Opublikowano

Ta wygrana nad Gambitem to w sumie żadne osiągnięcie skoro w Gambicie nie ma Genji i Dariena...

Ale jednak podbudowuje i motywuje do dalszych zwycięstw :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ta wygrana nad Gambitem to w sumie żadne osiągnięcie skoro w Gambicie nie ma Genji i Dariena...

Aktualny Gambit jest lepszy niż ten w czasach gdzie wywalili Genje i Dariena którzy grali kupe. 

Opublikowano

Ale jest Diamondprox i on moim zdaniem nadrabia. :D

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...