Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot który sella sztabki.

Mentalism

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebowałbym czegoś co by mi sprzedawało sztabki automatycznie.

Chodzi głównie o to, że na serwerze na którym gram na zmianki idzie od zayebania kasy, a w eq można mieć tylko 2kkk ;(.

I teraz pytanie: Isnieje coś takiego co by mi sprzedawało te sztabki automatycznie, aby nie kończyła się kasa na zmianki?

//Za takie działające coś nawet 5 limitów mogę dać!

Opublikowano

tinytask taki programik :D obczaj sobie na youtube powinno być ;d

Już myślałem, że coś przydatnego masz :(. Potrzebuję czegoś co by Je sellało, a to, że mi sprzeda jedną sztabkę to...

//Znalazłem takie coś: http://www.mpcforum.pl/topic/1165647-multihack-by-trotev-sprzedawane-bryleksztabek-automatycznie/

Tylko niestety link padł/został usunięty.

Jeśli to nadal działa to prosiłbym o link :P.

Opublikowano

nie znajdziesz raczej tego bo strona gdzie można było pobrać hacka upadła

Może ktoś zuploaduje :(. Nvm, wolę się upewnić, może ktoś ma jeszcze?

Opublikowano

Człowieku, nikt Ci tego nie wstawi za friko :) Sam jestem dumnym posiadaczem tego na Elite :)

Poza tym, trzeba było go edytować bo nazwa sztaby 500 mln się nie mieści w ramce. Ilość i czas sprzedaży również :)

Opublikowano

Człowieku, nikt Ci tego nie wstawi za friko :) Sam jestem dumnym posiadaczem tego na Elite :)

Poza tym, trzeba było go edytować bo nazwa sztaby 500 mln się nie mieści w ramce. Ilość i czas sprzedaży również :)

Jeśli ktoś rzeczywiście by miał (realnie, a nie tylko żeby wyłudzić) mógłbym dać 20psc.

Opublikowano

mozesz pobrac taki jeden program ktory ci sam klika tylko nie wiem jak on sie nazywa i powiedz sztabki trzeba sprzedawac u hadlarki czy klikjac na nie dostajesz kase ?

Opublikowano

mozesz pobrac taki jeden program ktory ci sam klika tylko nie wiem jak on sie nazywa i powiedz sztabki trzeba sprzedawac u hadlarki czy klikjac na nie dostajesz kase ?

Sprzedawać ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...