Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7.

Krabelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko! Mam pytanie, gdyż korzystam z windowsa XP, lecz mój znajomy posiada Windows 7 BOX i tu pojawia się pytanie, czy jeżeli zainstalowalibyśmy tego windowsa na moim komputerze to czy obaj byśmy mogli korzystać z komputera bez żadnych komplikacji? Czy w ogóle można zainstalować jedną kopię windowsa na 2 komputery, czy jak ja będę miał włączony komputer to mu nie będzie chodził i czy można korzystać normalnie z wszystkich bajerów typu internet, steam itp. Proszę o szybką odpowiedź!

Opublikowano

Powinno działać, ale przy licencji na 1 osobę(urządzenie) mogą pojawić się komplikacje. Jeżeli nic się nie pojawi(z błędów) to powinno działać wszystko OK.

aw

Opublikowano

Działać będzie, z kluczem OEM też by działało, ale jak kolega wyżej napisał w przypadku licencji BOX na jedną osobę to i tak piractwo.

BOX od OEM różni się tym, że ten pierwszy nie jest przypisany do danego sprzętu i może być instalowany na dowolnej konfiguracji i być przenoszony, ale jednocześnie może działać tylko na tylu komputerach na ile pozwala liczba dostępnych stanowisk.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...