Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp do 2100zł

kolo994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jest ok, tylko wywal naped, twoj naped jest na sata czy na tasme ide?

ogolnie zestaw jest ok, mozesz zamienic i5 na i3 by miec na lepsza karte, chodz latwiej i taniej wymienic karte niz procesor i zobaczysz wiekszy przyrost wydajnosci w grach

­

Opublikowano

jak 2 kosci w 190zl to tak

skoro masz dysk na sata to wywal z tego zestawu co masz wyzej i nagrywarke jesli na sata i z zaoszczedzonych pieniedzy doloz do r9 270

­

Opublikowano

mam jeszcze 2 pytania

1.  Czym się róźni ddr2 od ddr3

2. na przyszłość będę chciał wsadzić 12gb ramu (razem z tymi dwoma) a jak nie to sprzedam te co wyżej podałem i kupie takie tylko nie wiem które lepsze i czym się róźnią ??

to

http://allegro.pl/pamiec-ram-goodram-ddr3-4gb-1600mhz-cl9-play-i4999995443.html

od tego

http://allegro.pl/goodram-ram-ddr3-4gb-1600mhzcl11-pc3-12800-dimm-sr-i4947712666.html

Opublikowano

DDR2 od DDR3 Różni się przede wszystkim Taktowaniem i poborem mocy. DDR3 Mają większą możliwość OC i pobierają mniej mocy. No i Pamięci DDR2 nie kupisz więcej niż 4 GB a DDR3 Zaczynają się od 4 GB do 32 GB

Te zestawy co koledzy wyżej wypisali są w porządku, tylko ja kupiłbym zasilacz przymamniej 500W

Opublikowano

DDR2 od DDR3 Różni się przede wszystkim Taktowaniem i poborem mocy. DDR3 Mają większą możliwość OC i pobierają mniej mocy. No i Pamięci DDR2 nie kupisz więcej niż 4 GB a DDR3 Zaczynają się od 4 GB do 32 GB

Te zestawy co koledzy wyżej wypisali są w porządku, tylko ja kupiłbym zasilacz przymamniej 500W

bullshit, ddr3 sa w wariantach 2, 4, 8 gb nie ma 16 czy 32

a jaki zasilacz 500W do 170zł ?

antec vp 500

­

Opublikowano

czego? kart? gigabyte sa glosne ale ogolnie 3 firmy (asus, gigabyte, msi) to ta sama polka, bierze sie to co tansze

sapphire w ostatecznosci kiedy karty wyzej wymienionych firm nie ma lub jest znacznie tansza 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...