Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy, lol xD

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się zapytać o rzecz, hmm, dziwną. A więc zacznę od tego, że jest to śmieszne dla mnie i nie mam nic przeciwko żebyście pośmiali się ze mną :D Koniec presezonu Silver III z promo do S II. Zagrane placementy (nie poszalałem, tylko 4 winy) i uwagaaa, brąz 4 xD

Myślę, że wyjdę bez większego problemu, ponieważ mam mmr S3 (w ostatni dzień leciało +25 a spadało -15) a granie tam akali to czysta przyjemność :P Co o tym sądzicie xD?

Opublikowano

Nie prawda. Za mecz dostaje +31LP. Byłem w platynie V teraz Gold V

No i co? Miałeś mmr golda 2/3 pewnie i słabe winratio, ja byłem w p3, wygrałem 7 i wciąż p3

Opublikowano

Gdybyś miał mmr s3 to by cię dało do s3 

#bronzmmr

Mając mmr brązu nie dostawałbym +25 za wina i -15 za lose (wiem bo miałem kiedys takie mmr, ale je naprawiłem).

Opublikowano

Nie ma się z czego śmiać, dla mnie totalnie zaostrzyli MMR i gorzej przydziela do ligi.

Ja mam do rozegrania ostatniego rankeda, jestem ciekawy do czego mnie przydzieli! (6 win 3 lose) :P

//B1 - pozdrawiam, kilka dni i bedzie Silver III znowu :P

Opublikowano

Kumpla wywaliło z Platyny III do S II gdyż miał MMR P I / P II :3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

HAHAHAHA

A tak na serio, to te placementy są po******. Koledzy grali na tt 4w ostatni 1 lose i b4, na soloQ widać że nie da się wejść dużo wyżej, jesteś w silverze, nawet jak masz 9w 1lose to będziesz grać z silverami i tam właśnie cie wywali.

@LeoSantos

Statystyki nie wydaje mi się żeby coś dawały, grałem z bratem i obu nas rzuciło do tych samych dywizji a statystyk nie mieliśmy podobnych.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Bo leaguesharp wrocil i ludzie zaczeli z nim grac na adc, midzie i w jungli ;p Widze roznice.. jak w master tierze bylo mi w miare OK, win ratio caly czas 55-65% to teraz po placementach wpadlem do p1 mimo 10winow z diamentami2+ i master tierami,teraz d2 nadrobilem i jest ciezej niz wczesniej, win ratio 60%  ale gram z adc wiec powinienem wiecej wygrywac bo dobrze gram adc...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Bo leaguesharp wrocil i ludzie zaczeli z nim grac na adc, midzie i w jungli ;p Widze roznice.. jak w master tierze bylo mi w miare OK, win ratio caly czas 55-65% to teraz po placementach wpadlem do p1 mimo 10winow z diamentami2+ i master tierami,teraz d2 nadrobilem i jest ciezej niz wczesniej, win ratio 60%  ale gram z adc wiec powinienem wiecej wygrywac bo dobrze gram adc...

p1 to maks po plejsmentach, uswiadomcie to sobie

gdybys mial mmr silvera bylbys w silverze

proste

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...