Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prześwitująca koszula

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro mam bal gimnazjalny i mam pewien "problem". Mianowicie chodzi o to,że mam prześwitującą koszulę i chciałbym się zapytać, czy założyć pod tą koszulę biały podkoszulek,czy jednak bez i pójść w samej koszuli i garniturze? z tym podkoszulkiem śmiesznie to wygląda jak prześwituje a znowu mama mówi, że bez tego podkoszulka wszystko się będzie kleić jak się spocę. Co robić? xD

Opublikowano

Oczywiście możesz założyć podkoszulek... nie T-shirt .

Do koszuli (garnitur) można nosić podkoszulek bez rękawów ! z dużym dekoltem. 

Zapobiega prześwitywaniu i zatrzymuję niechciany pot. 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Załóż pod koszule podkoszulek bez rękawów. Swoją drogą to strasznie wcześnie masz ten bal :P

Opublikowano

No właśnie mam biały podkoszulek bez rękawów i z dużym dekoltem i prześwituje co dziwnie wygląda wg. mnie :D widzę jednak, że będę musiał to jakoś przeżyć :P krawat niby zasłania to wszystko, ale tańczę walca i będę musiał do tego zdjąć marynarkę i założyć muszkę :D

Bywalec
Opublikowano

Moim zdaniem to wiocha kupować przeźroczystą koszulę i zakładać pod nią typowy, tani podkoszulek.

Najlepiej kup nową koszulę.

Opublikowano

Bez jaj, zawsze podkoszulek idzie pod białą koszule. Chyba że masz jakis materiał dla bogaczy to wtedy nie trzeba bo nie prześwituje.

Załóz sobie, chyba nie spocisz się jak świnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...