Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Sposoby na zarobek monet

lisu1104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym wam przedstawić ciekawe sposoby zarobku oraz prosiłbym o podawanie swoich pomysłow na zarobek (jeżeli takowe macie) w komentarzach...

1.Sposobem pierwszym jest zarobek na kartach brązowych.. Przydatne na niskich poziomach! Kupujemy paczki za 400coinsów. Następnie sprzedajemy rzeczy cenniejsze z paczki głównie: Kondycje oraz kontrakty (ew. zawodników rzadkich zazwyczaj mających dobre tempo). Wystarczy 1 karta kondycji aby paczka się nam zwróciła! Z paczki może wylecieć ich nawet 3.. Do tego sprzedajemy kontrakty (zazwyczaj wystawiamy je na licytacji od 150!.. Ale uwaga! Gdy będziemy je wystawiać wpisujmy w kup teraz 10000. Być może ktoś się pomyli i przypadkiem kupi kartę..( Osobiście 3 krotnie mi się to zdarzyło)

2.To troche taki mój sposób i dużo zależy od farta .. Pobieramy program który naśladuje ruchy myszki (proponuje tinytask). Wchodzimy na rynek .. Ustawiamy na kupno zawodników złotych i wpisujemy cene 300.. Dzięki temu możemy odejść od komputera a program będzie wykonywał za nas swoją prace.. Wystarczy mieć farta i możemy trafić na coś ciekawego np. ja kupiłem za 200coins Williana oraz De Geę. Możemy tak robić lecz w inny sposób (wpisujemy nazwe zawodnika np. Lewandowski i kup teraz max do 50k)..(Jak chcecie wiedzieć co i jak robic b.dokładnie priv :) )

3.Trainer (bot do wygrywania meczów).. Szczerze bardzo nudny sposób zarabiania ale niezwykle skuteczny.. Gdy wejdziemy do 1 ligi oraz zdobędziemy w niej mistrzostwo otrzymujemy 15k coins. Trainera można znaleźć na forum w dziale z trainerami,cheatami itp.

4.Wchodzimy na rynek transferowy wybieramy kupowanie zawodników rzadkich złotych wpisujemy max. 1k i idziemy do 58-60minuty listy transferowej i tam szukamy ciekawych zawodników.. (ja np. w taki sposób kupiłem busquetsa/schurrle) Zajmuje to niezbyt duzo czasu (max. 5-8minut) i jest to dosyć opłacalne! Mozna zrobić również tak: Wybieramy lige wpisujemy max. np. 15k i idziemy do 58-60minuty i wyszukujemy ciekawych ofert (Proponuje ligę angielską)

5.Wyszukujemy zawodników srebrnych z dobrym tempem ew. piłkarzy z ligi polskiej (Polecam również zawodników koreańskich ponieważ są bardzo szybcy i dość drodzy) za niewielką sumę pieniedzy a sprzedajemy zdecydowanie drożej, ponieważ ludzie lubią zrobic skład np. Legii lub Lecha, a piłkarze niektórzy z naszej ligi są dość drodzy np. (Kosecki/Piech itd.). 

6.Kupowanie kontraktów/modyfikacji/formacji taniej oraz sprzedawanie drożej.. (np. formacja 4-1-2-1-2 kosztuje ok.10k a ludzie wystawiają ją za 1-5k.. Więc dość dobrze na tym wychodzimy).. Można również pobawić się w licytacje choć ja za bardzo za tym nie przepadam..

To chyba tyle.. Mój 1 poradnik.. Podawajcie swoje sposoby w komentarzach :) Tyle !.. :)

Opublikowano

1. Stary, dobry sposób, pamiętam jeszcze z 13 ;)

2. Autobuyer, jest dostępny na forum.

3. Kiedyś korzystałem, dobry sposób na zarobek, szczególnie, gdy jest się w 1 lidze.

4. 59 minuta, klasyczny sposób. W 14 można było dobrze na tym zarobić. Wiele osób wystawia piłkarzy po niższej cenie, gdyż chcą otrzymać monety jak najszybciej.

Tak czy siak - dobry poradnik. Osoby zaczynające przygodę z World powinny na tym skorzystać :)

­

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...