Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaczek lola i szary pasek pod nim.

Krystek560

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym prosić o pomoc z league of legends. Mój problem polega na tym, że kiedy próbuje włączyć lola pojawia się jego znaczek i pod nim szary pasek, który się ładuje tylko, że ten pasek ładuje się z 2h i kiedy się kończy ładować znika i nic się nie dzieje. Po tym jak znika czekam chwile i znowu próbuje odpalić lola i znowu się  pojawia to samo. Proszę o pomoc!!!

Opublikowano

Uruchom jako Administrator, dodaj plik .exe do wyjątków zapory, czy aktualizowałeś .netframework do wersji 4.5? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie, nie aktualizowałem

To zaktualizuj i daj znać, wtedy pomyślimy, co dalej. A resztę rzeczy zrobiłeś? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ok już mam :D

ok dodałem lola do wyjątków zapory i uruchomiłem jako administrator

teraz czekać aż ten pasek się załaduje?

Powinno to zająć kilka małych sekund. A jeśli nadal nie podziała, znów pisz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

trwa tyle samo co wtedy

Napisz mi, co już zrobiłeś, żebyśmy mogli wyeliminować problem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ewentualnie przeinstaluj Lola jeszcze raz / zobacz, czy w procesach nie zalega Ci dodatkowy uruchomiony Lol. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A kiedy próbuję pobrać  lola z ich strony, to wyskakuje mi następujący błąd: Nie można otworzyć tego pakietu instalacyjnego. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji w celu sprawdzenia, czy jest to prawidłowy pakiet poprawek Instalatora Windows.

Opublikowano

skopiowalem sobie o to "Nie można otworzyć tego pakietu instalacyjnego. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji w celu sprawdzenia, czy jest to prawidłowy pakiet poprawek Instalatora Windows." i wkleilem do google, mam kilkaset wynikow jak to zrobic.

zalecam zrobic to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...