Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje Metin2Mod PL

meest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje Metin2Mod PL na stronie nie mogę ściągnąć to znaczy umiem wejść na adfly i przepisze ten kod obrazka ale nie chce mi sie pobrać i potem 2 raz nie moge pobrać bo trzeba 1h poczekać a już czekałem wielokrotnie i po wpisaniu kodu weryfikacyjnego zeby pobrać ale wpisuje dobrze i daje ok to nie działa i prosiłym o wrzucenie na inny hosting np. www.speedy.sh albo na zipshare tam gdzie jest darmowe pobranie + proszę o skana z góry dziekuje dam plusik

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano

Wchodzisz na ad.fly, klikasz skip ad a potem na free download. Co to za filozofia?
Jestes kretynem i nie potrafisz sciagnac to ło matko, co dopiero z instalacją - to dopiero będzie czarna magia rodem z filmów SF.

asdvj.png

Opublikowano

Wchodzisz na ad.fly, klikasz skip ad a potem na free download. Co to za filozofia?

Jestes kretynem i nie potrafisz sciagnac to ło matko, co dopiero z instalacją - to dopiero będzie czarna magia rodem z filmów SF.

Po co się wypowiadasz jeżeli nie na temat? Jesteś zwykłym idiotą że tak się wyrażę bo inaczej nazwać tego nie można.

Dla twojej świadomości umiem ściągać pliki z tej strony robię wszystko dobrze "kretynie" ale po przepisaniu kodu z obrazka gdzie dobrze przepisałem nie chce mi się ściągnąć więc proszę o użytkowników żeby mi wrzucili na inną stronę "kretynie" i nie chce cie tutaj już widzieć bo beznadziejny jesteś.

Opublikowano

Dziękuje ci bardzo! myślałem że już nikt mi nie podeśle :). Jesteś wielki :)

PS. A te virusy nie są szkodliwe ?

Opublikowano

Dziękuje ci bardzo! myślałem że już nikt mi nie podeśle :). Jesteś wielki :)

PS. A te virusy nie są szkodliwe ?

Nie są,mod jest pakowany specjanlym programem,przez to wykrywa wirusy.

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...