Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czego oczekujesz od spawnu serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób duży spawn.
Użyj dużo bloków. Zrób jakieś budowle, np. węża.
Zrób przycisk, który będzie zrzucał zapalone świnie.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dużej przestrzeni i czegoś na zabicie nudy (parkour, labirynt).

Będzie :)

Zrób duży spawn.

Użyj dużo bloków. Zrób jakieś budowle, np. węża.

Zrób przycisk, który będzie zrzucał zapalone świnie

Mam już pomysł na to... i nie będą to świnie :)

Na pewno wymieniarki, itemki na gildie, jakiś parkour, świniarkę, enderchesty, craftingi itp.

Bez gildii, tylko sojusze.

Opublikowano

Bardzo fajnego oraz durzego spawna miejsce na itemy na gildi na crafingi jakiś enchant na 1 lv jeśli to EasyHC a jak survival to na 30 itp.

« Zapraszam na server ip: playcraft.ench.pl »

Opublikowano

Ja Myślę żeby poprosu zbudowac nawet duzy Spawn.

Aby byly tam świniarki, jakies wieże , Itp..

Zrob cos takiego żeby Poprostu nie bylo nudno!

Wymyśl cos ....

Np. Zbuduj cos takiego jak Piesek, Jakas Świnka lub cos takiego ,

Zeby Poprostu sie nie nudzic !

aaa i napewno nie uzywaj Duzo GlowStone i Lawy, wody 

Moze Uda ci sie cos fajnego wymyslic!

To Wszystko co moge ci pomoc 

Licze na Like!!!

Opublikowano

Najlepiej to daj wszystko co możliwe, nawal wszystko ogromne, ile wlezie pixelartów, zbędnych głupot i tyle wybuduj shitu, że już na początku gracz dostaje oczopląsu i nw ocb. Dzieci to lubią.

Tak naprawdę ogarnięta osoba nie potrzebuje nic skomplikowanego wystarczą podstawy.

Nooby natomiast cieszą się jak szczerbaty z sucharów jak widzą nawalonego badziewia, zresztą 50% ludzi wchodzi i nie zwraca uwagi na nic a potem wypytują o byle co administrację. Napracujesz się i okaże się że G z tego wszystkiego bo serwer ci padnie.

Postaraj się o podstawę, resztę zbudujesz w trakcie gry pilnując graczy.

Jeśli grywałeś z 3-4 lata temu na serwerach to przypomnij sobie jak proste i nie skomplikowane były spawny i serwery pełne. Teraz praktycznie wszystko co powstaje to jeden wielki syf. Oblężane są serwery YT'berów bo niestety takie mamy czasy, jak to kiedyś mówiono "dzieci neo" lecą jak muchy do gówna na takie coś. 

Mógł bym stworzyć tutaj ogromne wypracowanie jednak na razie wstrzymam się czekajac aż ktoś będzie hejtował moją wypowiedź.

Opublikowano

Najlepiej to daj wszystko co możliwe, nawal wszystko ogromne, ile wlezie pixelartów, zbędnych głupot i tyle wybuduj shitu, że już na początku gracz dostaje oczopląsu i nw ocb. Dzieci to lubią.

Tak naprawdę ogarnięta osoba nie potrzebuje nic skomplikowanego wystarczą podstawy.

Nooby natomiast cieszą się jak szczerbaty z sucharów jak widzą nawalonego badziewia, zresztą 50% ludzi wchodzi i nie zwraca uwagi na nic a potem wypytują o byle co administrację. Napracujesz się i okaże się że G z tego wszystkiego bo serwer ci padnie.

Postaraj się o podstawę, resztę zbudujesz w trakcie gry pilnując graczy.

Jeśli grywałeś z 3-4 lata temu na serwerach to przypomnij sobie jak proste i nie skomplikowane były spawny i serwery pełne. Teraz praktycznie wszystko co powstaje to jeden wielki syf. Oblężane są serwery YT'berów bo niestety takie mamy czasy, jak to kiedyś mówiono "dzieci neo" lecą jak muchy do gówna na takie coś. 

Mógł bym stworzyć tutaj ogromne wypracowanie jednak na razie wstrzymam się czekajac aż ktoś będzie hejtował moją wypowiedź.

I know that feel bro  :(

Opublikowano

czaman lepiej by chcialy ujrzec cos fajnego z dirta niz pixelarty a potem porzucac coblem na spawnie.

.

co do tematu... tak zeby nie bylo ze insajd nabija posty ;o

@Zzak Blue Zzake

PXerlHx.png

- to nie moj projekt budowli ja ja tylko rekonstruowalem/odbudowalem posilkujac sie filmem na yt. Cos takiego bym sie wgl wstydzil pokazac pod swoim nickiem(nie moja liga budowania he he heszki, kto mnie zna to wie) i ma tylko wartosc sentymentalna gdyz kiedys taki sam zbudowal 1 admin pewnego serwera.

Jak nie masz zdolnosci budowlanych, nie pasjonuje cie to a zarazem szukasz fajnego i majacego duzo przestrzeni spawna to takie cos jest wrecz idealne. To akurat replika starego spawna pewnego serwera ktory chcialem reaktywowac jednak to sie nie stanie. Moze i jest nudny, ale przynajmniej bedziesz spokojny ze nie bedzie sie ludziom krecilo w glowach. a swiniarke zawsze mozna postawic obok itp ;p

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

czaman lepiej by chcialy ujrzec cos fajnego z dirta niz pixelarty a potem porzucac coblem na spawnie.

Nie wypowiadaj się na temat osoby której nie znasz, prawdopodobnie napisałeś o swoich umiejętnościach z dirta i rzucania cobbla, mógł bym ci napisać na jakich serwerach możesz mnie spotkać ale nie dość że była by to kryptoreklama to w dodatku został bym zhejtowany za chwalenie się.

Opublikowano

@czaman

Zauwazyles ze napisalem w liczbie mnogiej- chcialy mialem na mysli zupelnie co innego. Ty napisales ze ludzie by chcieli fan arty itp. A to nie prawda bo pokaz mi jakiegos nooba ktory bedzie na serwerze zachwycal sie mario itp. Wczoraj wbilem sobie na jakiegos serwa 50 osob online spawna nie bylo tylko region no pvp. Czytaj uwaznie, ja tutaj nikogo nie obrazam, tylko pisze jak jest na prawde.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...