Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot czyli najwieksze gowno, blad firewall

Edii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

Dzisiaj chcialem sobie zagrac rankeda na mainie, jest champios select, pora przejsc do gry i co? wywala mi lol'a jakis blad firewall'a wiec wylaczylem wlaczyme kompa i dalej to samo, mysle o co chodzi.. wczoraj jeszcze normalnie gralem. Wchodze na smurfa i co? wszystko dziala ktos mi to do cholery wytlumaczy?

Opublikowano

Ban za wiek.

Kolego nie trolluj

PS.Wystarczy wylaczyc lola i wlaczyc mi pomoglo 

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Kolego nie trolluj

PS.Wystarczy wylaczyc lola i wlaczyc mi pomoglo 

Potwierdzam.

Riot wprowadził jakieś gówno, że jak Ci padnie nawet na dłuższą chwilę internet np. podczas lobby lub w grze to musisz od nowa odpalać klienta bo inaczej będzie błąd firewall.

To samo ze zmianą sieci wifi.. makabra np u mnie gdzie wczytywać potrafię się 2 minuty a to sporo straty na linii bez TP.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Do pierwszej wypowiedzi sie nawet nie odniose bo nie warto, cos czuje ze moglbys mi per pan chlopaczku mowic. Co do testartu lol'a to tak zazwyczaj mam jak jest czarny ekran po lobby ale tym razem cos bylo nie tak, najdziwniejsze ze jak wbilem na smurfa i odpalilem customa normalnie moglem dolaczyc do gry. Mialem jeszzce unrankedy na mainie i zaliczylo mi 2 lose..

Opublikowano

Do pierwszej wypowiedzi sie nawet nie odniose bo nie warto, cos czuje ze moglbys mi per pan chlopaczku mowic. Co do testartu lol'a to tak zazwyczaj mam jak jest czarny ekran po lobby ale tym razem cos bylo nie tak, najdziwniejsze ze jak wbilem na smurfa i odpalilem customa normalnie moglem dolaczyc do gry. Mialem jeszzce unrankedy na mainie i zaliczylo mi 2 lose..

Spokojnie "perpanie", ze stylu pisania ludzi nawet na głupawych forach o grach komputerowych można wyciągnąć dużo trafnych wniosków na temat osobowości danego osobnika, w tym także określić jego przybliżony wiek :) "perpan" ma pomiędzy 17-20 :)

Ale już nie offtopuję i przepraszam za krzywdę :)

Mi przytrafiały się podobne błędy ale to w s01-s02, później od s03 do teraz nie miałem błędów w grze spowodowanych błędem aplikacji. Może "perpana" maszyna zwyczajnie nie wyrabia z aplikacją czasami?

Opublikowano

Ja od całego czwartego sezonu mam tak, że jak dostanę bugsplata to muszę robić reset całego klienta. I to na wielu komputerach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...