Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki system na VPS za 10zł od ovh

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupuję dziś serwer VPS za 10 zł na OVH. Chcę na nim postawić Teamspeak. Jaki system operacyjny wybrać? Domyślnie wybiera się samo Debian 7 Wheezy.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

A czy orientujesz się może, czy będzie dostępna instalacja na ovh poprzez ich stronkę - Teamspeaka? Czy będę musiał sam jakoś wgrywać wszystko i ustawiać.

Plus jeżeli będziesz tak uprzejmy, czy istnieje bot muzyczny bez konieczności płacenia za niego?

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

A czy orientujesz się może, czy będzie dostępna instalacja na ovh poprzez ich stronkę - Teamspeaka? Czy będę musiał sam jakoś wgrywać wszystko i ustawiać.

Plus jeżeli będziesz tak uprzejmy, czy istnieje bot muzyczny bez konieczności płacenia za niego?

na OVH polecam linuxa, na nim łatwo zainstalować ts, a bota da się postawić, ale na vps przynajmniej za 20 zł :)

graphic.png

Opublikowano

@Counter126 ale Debian to linux -.-. Na vps za  10zł też da radę postawić bota :)

@Beryfes będziesz musiał zainstalować samemu, tak istnieje możliwość darmowego bota muzycznego w dziale [spis] Poradników TeamSpeak3 tam znajdziesz 2 linki do poradników dwóch użytkowników forum :).

@KaaCeeQ , ale może chłop nie wiedział, nie każdy w tym siedzi :), więc troche prościej mu to powiedziałem :3

graphic.png

Opublikowano

Witam , kupuję dziś serwer VPS za 10 zł na OVH. Chcę na nim postawić Teamspeak. Jaki system operacyjny wybrać? Domyślnie wybiera się samo Debian 7 Wheezy.

I niech tak zostanie, jest to moim zdaniem najlepszy system na linux'a :)

Opublikowano

Debian 7,gdyż idealnie nadaje się on pod serwery głosowe i serwery gier!

Jeżeli masz problem lub potrzebujesz pomocy z instalacją serwera głosowego to obejrzyj mój profil i pisz na gg :)

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...