Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zasilaczem Be quiet!

filip1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kilka dni temu na Allegro kupiłem zasilacz "Be Quiet ! Straight Power BQT E5-450W" dzisiaj przyszedł kurier, podłączyłem wszystko HDD/PSU/GPU/DVD  i jak podłączam zasilacz do prądu to się włącza na sekundę/dwie i wyłączą i tak w kółko, nwm co jest grane.

Opublikowano

nie kupuj czesci do kompa na allegro, lepiej na morele, odeślij do sprzedawcy, a dobrze chociaż podpioles ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zawsze kupowalem na Allegro bez problemow.
Tak wszystko dobrze podpiete.

Edit: Na innej płycie głównej(o wiele starszej/słabszej) zasilacz działa bez problemu, dziwne

Opublikowano

daj znać jakie masz bebechy jeśli masz nowszego pc możliwe że nawet be quiet jest za słaby, ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć że miałem tę samą sytuacje i wymiana zasilacza na mocniejszy pomogła 

Opublikowano

Bebechy to słabe

CPU: Intel Pentium Dual Core E2220

RAM: 3GB 800MHz

GPU: GeForce 9600GT

Mobo: Gigabyte Q35M-S2

Nwm czy pisałem w poprzednim poście, ale na starym zasilaczu(black list niestety) działało bez problemu, tylko na tym be Quite! nie działa

Opublikowano

możliwe że zasilacz kończy żywot bądź jest za słaby miałem ten sam układ graficzny+ procek intel core 2 quad i zasilacz 450w z czasem odmówił posłuszeństwa i było tak jak u cb kupiłem w tedy też z czarnej listy ale modecoma carbon 550w i było już git jak możesz zwróć zasilacz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...