Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto?

NaTaN69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z racji iż jest nowy sezon postanowiłem pograć sobie w lola, lecz jak widzę, nie mogę

Jakieś pół roku temu zakupiłem konto w lolu i standardowo, wszystko zmieniłem, maila, hasło (Wiem że jest to nielegalne)

Lecz lol mi się znudził, po czasie i zrobiłem sobie przerwę od niego

Teraz nie mogę zalogować się na konto a wchodząc na stronę lolking dowiedziałem się że są na nim rozgrywane mecze właśnie w tym momencie.

Wątpie w możliwość odzyskania go, lecz chciałbym ubiegać się o jego zablokowanie

Napisałbym do supportu lecz nie wiem jak, dlatego jeżeli można prosić o jakieś rady, byłym bardzo wdzięczny (polecą + :P)

Szanuje tych co odpłacają mi tym samym

;)

Opublikowano

Witam

Z racji iż jest nowy sezon postanowiłem pograć sobie w lola, lecz jak widzę, nie mogę

Jakieś pół roku temu zakupiłem konto w lolu i standardowo, wszystko zmieniłem, maila, hasło (Wiem że jest to nielegalne)

Lecz lol mi się znudził, po czasie i zrobiłem sobie przerwę od niego

Teraz nie mogę zalogować się na konto a wchodząc na stronę lolking dowiedziałem się że są na nim rozgrywane mecze właśnie w tym momencie.

Wątpie w możliwość odzyskania go, lecz chciałbym ubiegać się o jego zablokowanie

Napisałbym do supportu lecz nie wiem jak, dlatego jeżeli można prosić o jakieś rady, byłym bardzo wdzięczny (polecą + :P)

Zawsze mozesz powiedziec ze jest to konto twojego brata, a on dal ci je w prezencie.

Opublikowano

Jeżeli chcesz, aby otrzymało bana, to przedstaw dowody na handel kontem.

Opublikowano

Zawsze mozesz powiedziec ze jest to konto twojego brata, a on dal ci je w prezencie.

To ma być sposób na bana czy na odwołanie się od niego? :/

Jeżeli chcesz, aby otrzymało bana, to przedstaw dowody na handel kontem.

Całą praktycznie rozmowę prowadziłem na steam a gdzie tam wiadomo, nie ma niestety żadnej historii czatu

Nie wiem jakie inne dowody mogę przedstawić

;)

Opublikowano

Nie posiadając solidnych dowodów ( aukcja na Allegro ) nic nie ugrasz. Konta nie odzyskasz, ani nie zablokujesz.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Możesz spróbować odzyskać konto, jak zrobi to kilka osób naraz to konto dostaje perma za współdzielenie. Potwierdzone info.

Opublikowano

Możesz spróbować odzyskać konto, jak zrobi to kilka osób naraz to konto dostaje perma za współdzielenie. Potwierdzone info.

Konto bodajże jest ciągle wymieniane, było u kilka osób, jest tam trochę tych IP, ale sam nie wiem czy kogoś jeszcze oszukał, czy są inne reporty na to konto

;)

Opublikowano

napisz ze kupiles i on odzyskal taki zlodziej gupi i zeby go blokowali albo oddawali bo jestes katolem i musza ci wierzyc, working perfect.

Opublikowano

Racja, sam dostałem odpowiedź od supportu że nie mają zamiaru nic zrobić gdyż konto było handlowane

No cóż, czas zacząć wszystko od nowa ;) Mimo wszystko dziękuje i dla każdego po + :P

Do zamknięcia

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...