Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift CS GO

Bizak2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić gifta za klucze, lecz dużo a wlasciwie większosc osob gdy oferuje mi za 3 klucze jest na nim informacja:

icon_warning.pngTo jest ograniczony prezent, który może być odpakowany tylko w następujących krajach:Armenia, Azerbejdżan, Białoruś, Gruzja, Kirgistan, Kazachstan, Republika Mołdawii, Tadżykistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraina, Federacja Rosyjska

O co z tym chodzi...? ze w danych krajach moge dodac do konta gierke? Czy ze wystarczy zmienić w ACC że jestem np. z Federacji rosyjskiej i potem normalnie dodaje? ! :D

Opublikowano

Jeżeli kupisz tego gifta to sobie nie pograsz w CSGO. Będą one działać tylko na wyznaczonym obszarze - te państwa które wymienileś.

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Jak chcesz możesz zaryzykować, gdzieś czytałem ze volvo się od tego zabezpieczało. Więc, nie byłbym taki pewien czy to nadal działa.

Normalny klucz można kupić za 30 zł, sam już kalkuluj czy warto.

Opublikowano

Jak chcesz możesz zaryzykować, gdzieś czytałem ze volvo się od tego zabezpieczało. Więc, nie byłbym taki pewien czy to nadal działa.

Normalny klucz można kupić za 30 zł, sam już kalkuluj czy warto.

Ale po co płacić 30zł za samego GO'a, skoro za tą samą cenę możesz mieć cały komplet ;)?

Opublikowano

Ja kupiłem u jakiegoś typa na allegro koledze CS:Complete za 23 zł i miał wysłać takie jak ty + instrukcje jak się połączyć przez VPN a wysłał zwykły gift działający w każdym kraju xD

zpot.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...