Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót i nasus

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie bramy? te w bazie? po prostu ułatwienie przechodzenia dla ekipy z twojej drużyny, a przeciwna nie może tam wejść.

Opublikowano

Bramy są otwarte tylko dla jednego teamu. Nasus jest jak najbardziej viable, farmisz 90% czasu na topie i potem zabijasz carry na Q.

Opublikowano

Zbijasz miniony na Q i w late Nasus jest miazga.

Co do tych bram, to ułatwienie lolz... Podobno coś takiego ma być też w punkcie respa...

Opublikowano

­Nasus mało spotykany, jednak cały czas grywalny.

Bramy w bazie po prostu ułatwiają przemieszczenie się i nie raz uratują Ci zadek! :)

Opublikowano

Co do Nasusa - wszystko zależy od teamów. Jeśli przeciwny team ma dobry poke i disengage, nie ma zbytnio sans, by dostać się do ADC, a co dopiero go zabić. Vayne + Janna - i weź tu spróbuj się dostać.  Należy też patrzeć na własny team. Gdy macie jakąś Leosie, Dianę, to moim zdaniem warto grać.  Dodatkowo warto swapnąć się w champion select, jeśli jest się wysoko - mniejsza szansa na dostanie kontry.

Opublikowano

Nasus na low elo jest ok, ale wyżej to po prostu ci do miniona nie dadzą podejść. Na rankedach nie polecam.

Opublikowano

Nasus na low elo jest ok, ale wyżej to po prostu ci do miniona nie dadzą podejść. Na rankedach nie polecam.

Bez przesady ziomek ;]

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Bez przesady ziomek ;]

Grając na Teemo, Lissandre itp. miałem bardzo trudno, w 20 min. jakieś 250 staków. Racja, nasus jest bardzo dobry, ale nie w każdej sytuacji i trzeba się z tym liczyć

Specjalista
Opublikowano

Te bramy to bezsens, nic nie włączają do gry... 
Nasus jak inni pisali. Niskie elo, dają ci stackować to masz gg wp izi pizi lemon skłizi, jak enemy jest ogarnięty to kupe sfarmisz :p

Opublikowano

Nasus jak inni pisali. Niskie elo, dają ci stackować to masz gg wp izi pizi lemon skłizi, jak enemy jest ogarnięty to kupe sfarmisz :P

Jeśli gra się na Teemo to owszem, ale jak grałem na Nasusa Irelią, to pizgałem go ciągle, obijałem, nakur-iałem, robiłem co mogłem, typ mimo,

że mógł stackować tylko pod turretem i tak się wystacował i mogłem mu tylko...

Także to różnie może być..

PS Kiedyś miałem Teemo, który przegrał topa na Teemo. o.O

y6eft.gif

Opublikowano

Grając na Teemo, Lissandre itp. miałem bardzo trudno, w 20 min. jakieś 250 staków. Racja, nasus jest bardzo dobry, ale nie w każdej sytuacji i trzeba się z tym liczyć

No tu się zgodzę, że na high elo będzie trudniej, ale bez przesady , że do miniona nie dojdziesz ;)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Nasus jak inni pisali. Niskie elo, dają ci stackować to masz gg wp izi pizi lemon skłizi, jak enemy jest ogarnięty to kupe sfarmisz :p

Te bramy zrobili dla niemobilnych postaci. Większość może przeszkoczyc mury a taki teemo co ma zrobic

Opublikowano

Bierzcie tez pod uwage bo sapiecie sie o farme na high elo ze nasus tez do tego elo nalezy i zakladam ze umie lepiej farmic niz CI na low elo =) Zawsze sie da wyfarmic jak umiesz freezowac linie , i nie chodzi tu ze przeciwnik CIe odfarmi, a o to ze moze w tym czasie byc bardziej przydatny dla teamu i mimo ze sie wyfarmisz to juz bedzie po grze =) 

Opublikowano

Oczywiście, że opłaca się grać Nasusem. Na początek jest kupowaty ale jak solo ogarniesz - nie do powstrzymania :)

A jak chcesz build to zaraz mogę podesłać 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...