Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS a POŁĄCZENIE płatności dodatkowe?

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie:

podpisałem z orange ostatnio nową umowę na inny pakiet.

I teraz jak mam na koncie 50zł i wyśle dajmy na to SMS na grę za 10zł to zamiast brać z konta to dolicza do do rachunku.

I pytanie czy jeśli zamiast na gre wysyłać SMS-a to zadzwonie wiecie Metodą Pay Per Call to czy mi też doliczy do rachunku czy weźmie kase z konta proszę się wypowiadać tylko ci co są pewni bo to ważne.

Dzięki :)

Opublikowano

zawsze doliczy do rachunku który płacisz a nie konta telefonu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie, bo masz abonament, tak samo nie da się z prepaida , ewentualnie się da ale odliczy pieniądze realne wpłacone od tych wirtualnych (  np masz 100 zł , z tego 60 to bonusy czyli normalnej kasy która można zapłacić przez SMS jest 40 zł i nie więcej )

kasa na koncie telefonu to nie są normalne pieniądze, wirtualne tylko do  opłat dla operatora za usługi, internet, dzwonienie itp pierdoły

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie, bo masz abonament, tak samo nie da się z prepaida , ewentualnie się da ale odliczy pieniądze realne wpłacone od tych wirtualnych (  np masz 100 zł , z tego 60 to bonusy czyli normalnej kasy która można zapłacić przez SMS jest 40 zł i nie więcej )

kasa na koncie telefonu to nie są normalne pieniądze, wirtualne tylko do  opłat dla operatora za usługi, internet, dzwonienie itp pierdoły

To są prawdziwe pieniądze bo ja je opłacam :>

A co do tego tematu to beznadzieja kiedyś w orange było można normalnie sobie kase przelać a inny numer...

Opublikowano

czytaj siebie " KIEDYŚ "   czyli to już historia

nie są prawdziwe, to co płacisz jest dla  operatora za abonament, ty dostajesz wirtualne którymi płacisz TYLKO za usługi u operatora

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

To bez sensu ja płace za to żebym miał kase na telefonie i to powinna być moja sprawa na co wydaje o doliczać to zapłaconej kasy a nie że sms premium liczy osobno do rachunku...

Ok wszystko wiem masz + dzięki za info.

Opublikowano

nie płacisz by mieć kasę , płacisz by opłacić abonamenty . kasę zawsze ściągają sobie osobno

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...