Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban bez powodu?

konfik23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne bo ja zawsze jak przegrywam to tak wszystkich na ogólnym cisnę a jak nie daj boże na początku bitwy jakiś niemiec (najczęściej kurna jakiś debil pomarańcz) napisze "fucking pl noobs in team" (jak taki debil może o kimś pisać noobs :D pamiętajcie piszcie wtedy że macie 4x lepsze staty od niego i jesteście z polski... trzeba bronić dobrego imienia polskich graczy) (oczywiście nic nie ma do kogoś kto ma pomarańczowe czy czerwone staty ale niech nie pisze, że polacy są noobami  skoro sam nim jest...) to całą bitwę go od hitlerów itp. wyzywam i nigdy nawet na minutę bana nie dostałem.

Opublikowano

Chociaż jak z debilami gram, to też pisze "noob team" :D (ale bez przesady zrobić 6k dmg na VIII tierach i przejebać bitwe)

graphic.png

Opublikowano

Ja od kilku k bitew wyzywam w każdej bitwie i nic. Najwyraźniej ktoś zgłosił bezpośrednio do supportu i dali Ci bana.

Opublikowano

Kiedyś zgłaszałem do supportu - np. koleś przez 10 minut spamuje strzela w swoich blokuje i wyzywa i co? I zadnego bana nie dostal bo po rozpatrzniu ogloszenia normalnie do niego napisalem odpisal mi i tak przez ponad tydzien... za cos innego dostal...

edit: masz na ssie... w bitwie cie zglosili za spam/wyzwiska i prowokacja i masz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pisałes na ogólnym po polsku i dostałes bana :P

8899514274895581022001.png" alt="8899514274895581022001.png">

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...