Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Cheatowanie Goli w Fifie 14/15

Gość Lord Zeusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pZ9FR5.png

Wymaga Roota

Cześć przedstawie wam dziś jak zcheatować gole w fifie 14.

O dziwo jest to bardzo proste , zaczynajmy ! 

Poradnik opisuje na podstawie GameGuardiana.

1. Potrzebujemy Fify 14 na Androida , jeśli nie mamy to pobieramy z tąd. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_row&hl=pl

2. Sposób wymaga również GameGuardian'a lub GameKiller'a. 

http://qc1.androidfilehost.com/dl/zjtHgwCwu50LO-VUon3zCA/1409142619/23329332407586309/Game+Guardian+v6.0.5.apk

3. Instalujemy i uruchamiamy GameGuardian'a.

4. Akceptujemy uprawnienia od SuperUser'a.

5. Włączamy Fife 14. 

6. Wchodzimy w Ultimate Team. 

7. Wybieramy mecz który mamy zagrać i gramy (uwaga najlepiej sposób wykonywać na nowym koncie lub na początku gry gdyż łatwo strzelać gole).

8. Teraz musimy strzelić 1 bramke , gdy już strzelimy wchodzimy w ukrytego w tle guardian'a i wyszukujemy wartość "1" lecz musimy zmienić w polu Size na 4 Bytes. 

9. Tą sekwencję powtarzamy kilku krotnie tzn. co strzelimy gol to wchodzimy w GameGuardian'a który jest w tle i wyszukujemy ponownie nową liczbe czyli gol który trafiliśmy .. lecz już bez zmieniania pola Size.

10. Gdy znajdziemy z 1-4 wyniki w Guardian'ie to możemy wtedy przytrzymać dany wynik i zmienić liczbe na np. 99 potem wejść do gry - kontynuować mecz i sprawdzać czy wynik meczu uległ z mianie na tą liczbę goli 99 , jeśli nie to wchodzimy dalej w Guardian'a i kolejne wyniki również zmieniamy i sprawdzamy w sposób podany wyżej. 

--- BONUS ---

11. Jeśli wynik uległ zmianie to mamy możliwość zapisania go i używania co mecz , aby to wykonać musimy jeszcze taki wynik nazwać np. "Gole" (robi się to za pomocą jednego klikniecia na ten wynik w guradian'ie który daje nam wynik meczu taki jaki chcemy). 

12. Przy czym automatycznie zmieniając nazwe ta liczba goli się nam zapisuje. 

13. Możemy wyjść z meczu i wejść ponownie w nowy dla sprawdzenia czy to faktycznie działa , wtedy wchodzimy w zakładke z obrazkiem dyskietki w game guardianie 

14. I zaznaczamy pole "fajki" podczas gdy wchodzimy do nowego meczu .. 

15. Wystarczy "wstrzymać" grę i ponownie ją puścić a wynik się zmieni na ten który ustawiliśmy automatycznie wcześniej. 

To już byłoby na tyle ! Dzięki za przeczytanie mojego poradnika i mam nadzieję iż się spodobał , jeśli tak to nie zapomnij o "Lubię To

Zakaz Kopiowania/Ściągania Poradnika 

Autorsko stworzony przez : Zeusek

Pozdrawiam Zeusek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry poradnik. Zawsze używałem tego programu i nigdy nie wpadłem na pomysł, by czegoś takiego użyć. Dzięki tobie zarobiłem dość dużo. Wielkie Gratulacje dla tego Pana za udostępnienie tego sposoobu przez Zeuska

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobry poradnik. Zawsze używałem tego programu i nigdy nie wpadłem na pomysł, by czegoś takiego użyć. Dzięki tobie zarobiłem dość dużo. Wielkie Gratulacje dla tego Pana za udostępnienie tego sposoobu przez Zeuska

Dziękuje ;)

Niestety czasem jest ciężko w podobnych grach coś takiego zrobić bo poprostu się nie da i trzeba szukać jakichś możliwych sposobów. 

#Przepraszam_za_odkop_nie_widziałem_że_z_lutego.

#Edytuję.

Tutaj wrzucam link bo chyba tamten wygasł do Game Guardiana 

Klik

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Macie coś na FIFE 15 ?

Freedom/Lucky Patcher/GameKiller/GameGuardian.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...