Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chowanie sie za modelem turreta

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko mówiąc, wydaje mi sie, ale wole sie zapytac, da sie np podczas dive'a schowac za turretem zeby utrudnic przeciwnikowi klikniecie w Ciebie?(przez co zautoatakuje turreta) wydaje mi sie ze wielokrotnie nawet mi sie zdazylo tak zrobic, da sie przed tym jakoś uchronic? jakas opcja "tylko championów"?

shoob.png

Specjalista
Opublikowano

Tak, jeśli przeciwnik będzie po drugiej stronie turreta nie ma szans żeby cię tknął, chyba że to ADC lub używa spelli

Opublikowano

Możesz poszukać w opcjach linijki "Tylko na bohaterów" czy coś w ten deseń. Ustawia się to bodajże tam, gdzie znajduje się attack move (kliknij: ruch ataku gracza). Jeśli przytrzymamy ustawiony tam przycisk, nie uda się nam kliknąć w miniony, wieże, budynki, a będziemy mogli tylko w bohaterów - co za tym stoi możemy łatwo kliknąć w przeciwnika, jeżeli jest w minionach lub za turretem. Przydatne dla graczy grających jako adc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...