Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do jakiego TV podłącze Xboxa 360?

Mucha Bzyczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nigdy nie mialem konsoli. Same komputery itp. I pytanie czy warto i jeszcze 1. Czy mogę podlaczyc np do telewizora z dupą czy musi być plazma. Thz za odp z gory

Opublikowano

@M2-Perfect

Bo niestety chyba masz IQ poniżej 10

Odpowiedz nr 1.

Xbox 360, to idealna konsola do gier. Nie zacina się, jest mało awaryjna. Naprawde polecam.

Odpowiedz nr 2. Mozesz ja mam do telewizora z dupą od tego jest specjalny kabel av.

Opublikowano

@MasterXortex

X360 jest właśnie bardzo awaryjny ... Zależy która wersja, ale u mnie nawet slimka miała 3 razy "czerwone diody".

@topic

Do telewizora "z dupą" można podłączyć kable chiche (czincze), ale jakość jest strasznie zła. Sprawdź czy masz wejście HDMI, bo tam jakość jest o niebo lepsza.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Ja powiem tak, swojego XBOX 360 Elite mam od bodajże 2010 albo 2009, nie pamiętam dokładnie i ani razu nie miałem z nim problemu. Ja akurat gram na monitorze z racji tego, że telewizor jest w innym pokoju, w salonie. Można spokojnie podłączyć do telewizorka z dupą.

Warto kupić X360, jest multum fajnych gier, ciągle trochę exclusivów. Ogólnie konsola jest bardzo fajna, są na niej gracze i multi w popularnych grach jest naprawdę żywe.
Ogólnie polecam - ja żadnych problemów nigdy nie miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...