Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony LCS 2015 dostępne

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładne, Roccat ma ładniejszą, ale i tak kupuje UOF. :D
Szybko coś to znalazłeś. :v

Opublikowano

Dobre pewnie kupie Elements. Ktoś wie skąd zdobyć takie ikony bez 2015? Bo widziałem, że gracze którzy nie grają w np. Roccat mają takie ikony.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Ładne, Roccat ma ładniejszą, ale i tak kupuje UOF. :D

Szybko coś to znalazłeś. :v

RSS polecam i tak 10 minut przespałem. W sumie to czekałem aż gdzieś wypłynie info bo na twitterze już 40 minut temu było.

Opublikowano

Ikony ogólnie ładnie wyglądają, ale dla mnie to głupota wydawać pieniądze na coś co się nie przyda, tylko szkoda RP! ;)­

@DarrthSaxim - skiny skilla nie dają, ale wolę wydać 500RP na skina i zmienić sobie wygląd postaci niż coś co mi się w ogóle nie przyda. Jest dużo rzeczy które się bardziej przydadzą za RP! ;)

@Stalker. - ja nie przesadzam, tylko zazwyczaj jest tak że później wydasz na tą ikonę, doładujesz i Ci brakuje na wymarzonego skina... dla mnie szkoda po prostu wydawać pieniędzy na ikony, wolę zaoszczędzić na coś innego lub skiny. ;)

Opublikowano

Ikony ogólnie ładnie wyglądają, ale dla mnie to głupota wydawać pieniądze na coś co się nie przyda, tylko szkoda RP! ;)­

To na co wydawać RP? Skiny też się nie przydadzą.  :mellow:

Opublikowano

@DarrthSaxim - skiny skilla nie dają, ale wolę wydać 500RP na skina i zmienić sobie wygląd postaci niż coś co mi się w ogóle nie przyda. Jest dużo rzeczy które się bardziej przydadzą za RP! ;)

Zawsze możesz kupić sobie skórkę i jak ci zostanie coś kupić i ikonę, nie przesadzaj to tylko 250 RP mało kosztują.

@ TOP

Fajnie wygląda ikonka Roccat lecz ja pewnie kupie sobie ikonkę MYM bo jeszcze lepiej wygląda :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...