Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola i multiplayer

MiroPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMKA !!!
Mam pytanie dotyczące w pewnym sensie multiplayer`a na xbox 360.
Oczywiście potrzebne jest podłączenie do internetu , mój xbox nie jest podłączony kablowo . Więc 
kupiłem sobie adapter LB-link i teaz pytanie właściwe jak skonfigurwować ??
Bo na kartach dołączonych  pisze bym w miejsce adresu strony internetowej w przeglądarce wpisał 192.168.16.254 
wtedy powinno mi się włączyć konfigurowanie , ale stronka nie włącza sie Kod błędu: ERR_EMPTY_RESPONSE

Nie można wczytać strony internetowej ponieważ serwer nie wysłał danych . Czy jest inna strona do konfiguracji ??

lub inna możliwość konfiguracji ?? Jeśli w złym dziale sorry .

Opublikowano

Jak chcesz podłączyć xboxa do neta to najlepiej po wifi, po kablu są problemy (wiem z doświadczenia). Musisz mieć kompa podłączonego kablem do routera (oczywiście router musi mieć funkcję wifi) i wtedy wpisujesz 192.168.0.1 w przeglądarce, logujesz się i konfigurujesz co tam chcesz w wifi. Potem możesz się połączyć na xboxie.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Jak chcesz podłączyć xboxa do neta to najlepiej po wifi, po kablu są problemy (wiem z doświadczenia). Musisz mieć kompa podłączonego kablem do routera (oczywiście router musi mieć funkcję wifi) i wtedy wpisujesz 192.168.0.1 w przeglądarce, logujesz się i konfigurujesz co tam chcesz w wifi. Potem możesz się połączyć na xboxie.

Jakie problemy na kablu? : )

SIEMKA !!!

Mam pytanie dotyczące w pewnym sensie multiplayer`a na xbox 360.

Oczywiście potrzebne jest podłączenie do internetu , mój xbox nie jest podłączony kablowo . Więc 

kupiłem sobie adapter LB-link i teaz pytanie właściwe jak skonfigurwować ??

Bo na kartach dołączonych  pisze bym w miejsce adresu strony internetowej w przeglądarce wpisał 192.168.16.254 

wtedy powinno mi się włączyć konfigurowanie , ale stronka nie włącza sie Kod błędu: ERR_EMPTY_RESPONSE

Nie można wczytać strony internetowej ponieważ serwer nie wysłał danych . Czy jest inna strona do konfiguracji ??

lub inna możliwość konfiguracji ?? Jeśli w złym dziale sorry .

Czasem do xboxa nie jest potrzebny adapter od MS?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...