Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy!>>?

CHERUB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że nie ten dział, możecie przenieść? Chodzi o to co jest z tymi placementami bo jeśli byłem w Silver 4 i grając pierwsze 10 placementów wygrałem 7 i 3 przegrałem i o dziwo jestem w bronze 2 nie rozumiem bo według tego schematu powinienem wszytskie wygrać aby być w Silver V ? WTF Może mi to ktoś łąskawie wytłumaczyć

Opublikowano

­To zależy od MMR i ogólnie teraz inaczej wyglądają placementy, Riot bardziej zaostrzył reguły.

Miałeś pewnie więcej lose od winów, to dlatego! ;)

@`WeeZyHakeRR` fajnie się czujesz jeżdżąc po nieznajomej Ci osobie? Chodziło mi o Sezon 4, Ty następnym razem rusz mózgiem zanim zaczniesz stawiać komuś argumenty! ;) I ja się staram naprawdę pomagać, co niektórzy już to zauważyli. :> Pozdrawiam.

Opublikowano

­To zależy od MMR i ogólnie teraz inaczej wyglądają placementy, Riot bardziej zaostrzył reguły.

Miałeś pewnie więcej lose od winów, to dlatego! ;)

Za nim zaczniesz dalej nabijać bezsensowne posty to weź coś cięzkiego i się tym jebnij w leb

wyraźnie napisał w poście że wygral 7 przegrał 3

/ c*****e mrr 2/10

kappa

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Za nim zaczniesz dalej nabijać bezsensowne posty to weź coś cięzkiego i się tym jebnij w leb

wyraźnie napisał w poście że wygral 7 przegrał 3

/ c*****e mrr 2/10

kappa

WeeZy tu chodzi bardziej o mmr z sezonu 4. To Ty tu gadasz głupoty i to wielkie, miałeś słabe mmr w sezone 4, mmr bronzu to i po tych 10 grach będziesz w bronze

Opublikowano

No co zrobić ? Nic nie zrobisz, jedynie co możesz ro przekupić Riot aby Cię przenieśli do wyższej dywizji albo grać rankedy i wnieść się wyżej.

Opublikowano

Z tego co wiem placementy w sezonie 5 mniej wpływają na to, gdzie znajdziesz się po tych 10 grach. Byłeś w tym Silver 4 dość długo z powodu braku czasu na grę, ale gdy już grałeś to gierki były łatwe i przychodziło ci +22 za grę, zdarzały się  win streaki? Bo jeżeli nie i ledwo co wbiłeś, no to się nie dziw. Gdyby to był twój poziom, to byś to ponownie easy wbił, a skoro nie, to Riot daje ci szansę się wykazać (niżej w rankingu, łatwiejsze gierki).

Opublikowano

ja powiem tyle, przed rozpoczeciem tego sezonu rankingowego bylem w plat IV, po placementach(wygrane 8 z 10) jestem w plat III, wrzucilo mnei wyzej niz bylem... a op.gg pokazuje ze mam wyzsze mmr niz moja liga :v wiec teoretycznie powinienem byc wyzej niz to plat III :v

krzychu.jpg

Opublikowano

Ta, ja wyszedłem z Brązu 5 do Silver 2 dosłownie miesiąc przed końcem sezonu spadłem do s4 i mi się MMR zjebało , może dlatego jestem w Brązie again.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...