Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie łączyć z graczami, którzy mają słaby sprzęt? Lagi

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka opcja aby nie łączyć się z graczami co mają słaby internet/komputer??Bo po raz kolejny trafiam na Polaka i takie lagi, że grać się nie da!!Mecz trwał prawie godzinę.Gratuluje ludziom którzy próbują grać w nowoczesne gry ze sprzętem z przed epoki kamienia łupanego i niszczą innym zabawe.Smutne ale prawdziwe.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

W opcjach meczu dostępna można gdzieś zakończyć mecz za porozumieniem stron.

Wtedy obaj gracze wychodzą w tym samym czasie z gry, a mecz nie jest naliczony do statystyk.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie sprawdzalem gdzie kto gra.Tylko raz na jakiś czas trafi się taki cymbał co laguje mi cały komputer

21f0dgn.jpg

Opublikowano

mam tak samo ale zazwyczaj takie lagi mam jak gram u kogos na stadionie....

Niestety gdzie mnie rzuca jako gospodarza to wyskakuje komuniat "gracz opuscil sesje " czy jakos tak ....

Ogolnie ciezko sie z kims teraz polaczyc zeby zagrać a co gorsza jak sie połacze to 3/4 meczy to są lagi...

Dodam ze u mnie wszystko jest ok poniewaz gdy gram z kolega mecz towarzyski w fut to gra jest płynna 0 lagów

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Lol. Ja gram tyle czasu, codziennie. Gościu z lagami trafi mi się rzadko, a nawet jeśli to słabe lagi.

Ale współczuję, bo znam ten ból z fify world :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...