Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem lastivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, a mianowicie z klientem lastivia s2. Otóz pliki s1 lastivia śmigaja elegancko wszystko wgrałem na terenzo, ale gdy proobuje sie zalogować przez klienta to ciagle pisze "zostaniesz polaczony z serwere" proszę o pomoc o jakieś rady, moze by mi ktos podesłał gotowe rooty tylko żębym sobie ip przerobbił i portmapa ;/ bede bardzo wdzieczny i dam limit z 3kont prosze o pomoc, pozdrawiam!!!

Opublikowano

intrologin, nie tylko serverinfo ;/

może klient 2k89 a game 34k ?

a jak to sprawdzić? ;/ http://www.mpcforum.pl/topic/1343255-uruchamianie-serwera-na-plikach-serwerowych-lastiviaeu-s1/są to te pliki i client z zapowiedzi. PLIKI S1, client S2;/

a co zmienić w tym intrologin? pomocyyy ;c :)

Portmap? Końcówka 100

Tak, portmap z koncowka 100 ;/

EDIT: Panowie następny problem teraz chce się logować bo port z logowania w portmapie ruszył, teraz robi się tak że wpisuje passy, klikam enter chwile się wyświetla "Zostaniesz polaczony z serwerem" i po chwili pyk ekran łypnie i wywala do wyboru serwera i channeli, w czym tkwi problem? HELPP@@@@

Opublikowano

Mam takie porty ;c mógłby mi ktoś zrobic serverinfo?? tylko zebym sb ip zmienił bede bardzo wdzieczny i dam limit z 3kont , prooszęęę

Opublikowano

Mam takie porty ;c mógłby mi ktoś zrobic serverinfo?? tylko zebym sb ip zmienił bede bardzo wdzieczny i dam limit z 3kont , prooszęęę

właśnie sobie perma na 3 konta dałeś gratuluje przyznawać się do czegoś takiego, to trzeba mieć łeb :)

więc tak 

(pliki serwerowe)

ch - patrzysz  w config  ch1 jakie masz porty itd z ch2,ch3,ch4 

potem patrzysz w config logowanie i port :)

(klient)

Zmieniasz i to cała filozofia (root serwerinvo intro login) 

Opublikowano

właśnie sobie perma na 3 konta dałeś gratuluje przyznawać się do czegoś takiego, to trzeba mieć łeb :)

więc tak 

(pliki serwerowe)

ch - patrzysz  w config  ch1 jakie masz porty itd z ch2,ch3,ch4 

potem patrzysz w config logowanie i port :)

(klient)

Zmieniasz i to cała filozofia (root serwerinvo intro login) 

Nie żeby coś ale od kiedy w intrologin zmienia się adresy ip ?

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...