Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry pc zombie itp

Revos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema

Poszukuje gier o tematyce zombie typu dead island, left4deat 2 , killing floor itp.

Coś pod tego kompa by ruszyło.

Grafika Radeon 240 R7  Procesor Pentium Dual-Core CPU E5800 @ 3.20 GHz 3.20GHz Ram 4 giga ddr2 Win 7 x64 bit

Dodam że fc3 na max bez ściny.

Pozdrawiam i z góry dzięki.

Opublikowano

Resident evil 4 wzwyż :)

I jak nie zależy Ci na grafice to poprzednie części też :)

No i Dead island

Polecam poczekać też na Dying life ta gra będzie świetna :)

Opublikowano

Aha i The Walkind Dead, ale to jest bardziej gra przygodowa, która skupia się na losie bohatera (nie wiem jakiego, sam właśnie sprawdzam. Kiedyś w to grałem, ale już nie pamiętam)

Jak lubisz gry typu survival-horror (multi) to zagraj w gry typu Infestation:Survivor Stories czy H1Z1 jednak mają one dużo bugów i póki co poza pvp nie oferują szczerze mówiąc za fajnej rozrywki.

Opublikowano

Dead Rising 3

No tak... :D Nie spojrzałem na jej wymagania :D Dużo na yt oglądam i w sumie na tym się kończy. Poza RE 4,5, Dead Island, Left4Dead (obie części)i kilka innych mniej znanych gier (i mniej wymagających) na resztę sobie pozwolić nie mogę :(

Na stronce jest napisane, że wymaga 6GB ramu, procesor okej, a na grafikach się nie znam za bardzo. Jednak raczej nie ruszy :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...