Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4089804.png

4089832.png Hyrule.csrv.pl

4089831.png

4089830.png

4089825.png

4089848.png

4089842.png

4089849.png

Grid_Diamond.png?version=18e613d2bdc77c5 4%                                                                                                Grid_Obsidian.png?version=f26047af45d031 3%

Grid_Gold_Ingot.png?version=7ca335eb97b2 2%                                                                                                Grid_Redstone.png?version=7406ecd3554bbb 4%

Grid_Iron_Ingot.png?version=dcc098d952da 7%                                                                                                Grid_TNT.png?version=47d30188fc4bcb758ba 2%

Grid_Apple.png?version=e00b4af0ffd18b55f 1%                                                                                                Grid_Emerald.png?version=15a027e7f530936 3%

Grid_Ender_Pearl.png?version=08d4c40f53d 1%                                                                                                Grid_Coal.png?version=f47cc57a15d6352ddd 3%

Grid_Bookshelf.png?version=356d93e43bedf 1%

4089874.png

4089879.png

4089881.png

4089882.png

4089861.png

ml9fi83yhp20.gif

t0tp24nh8z2q.gif

4089891.png

4089892.png

Jest to nasza pierwsza edycja, mamy nadzieję, że nie ostatnia. Podczas trwania tej edycji przewidujemy częste eventy m.in. walka o zamek adminów, event pvp 1vs1 oraz 2vs2. Administracja ma powyżej 16 lat, także ogarnięcie jakieś istnieje. Będziemy starać się wyszukać wszystkich cheaterów i ich natychmiastowo banować. Pod koniec edycji prawdopodobnie dodamy "no fall damage", by klepy odbywały się bez beczek oraz trapów. Na serwerze istnieją 2 płatne rangi: VIP oraz SuperVIP. Mają one własne kity oraz komendy: /enderchest oraz /feed. Podczas przyszłej edycji chcemy zmniejszyć drop złota, dodać Nether wraz z potkami.

Opublikowano

Serwer taki sam jak inne czyli nudny. Żero oryginalności. Jedynie co zrobiliście to wgraliście pluginy i je skonfigurowaliście. Nie chce mi się dalej komentować bo nie ma sensu.

NIE POLECAM

Jeśli dalej autor nie wie dlaczego tak napisałem niech napiszę wówczas lepiej rozwinę swoją wypowiedź.

Opublikowano

Serwer taki sam jak inne czyli nudny. Żero oryginalności. Jedynie co zrobiliście to wgraliście pluginy i je skonfigurowaliście. Nie chce mi się dalej komentować bo nie ma sensu.

NIE POLECAM

Jeśli dalej autor nie wie dlaczego tak napisałem niech napiszę wówczas lepiej rozwinę swoją wypowiedź.

Prezentacja na razie tak wygląda, ponieważ przez przypadek ją wysłałem i właśnie ją kończę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...