Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UŻYWANA KARTA GRAFICZNA

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie do was odnośnie karty graficznej.

Niedawno mi sie moja spaliła i kumpel mojego taty ma na sprzedaż karte graficzną używaną  za 250 zł , ale jest podobno warta 800. I daje mi gwarancje na tydzień.

Nie wiem czy opłaca sie ją kupywać ? czy nie była czasem wypiekana ? 

Ja chciałbym karte do csa go pograć sobie wiec mi do 200 zł nówka by starczyła z gwarancją ale jak za 250 zl to wedlug mnie sie opłaca a wy co na to ???

Będzie lepsza grafika w csie ?niż na  takiej do 200 zł nówki ??

PS. NIE ZNAM MODELU TEJ KARTY

imetin_logo.png

Opublikowano

Karta firmy nieznanej,ale lubianej...

Spytaj tego kolege twojego taty o model bo karta moze byc dobra.Nie wiemy co to za grafa może być dobra,może i nie.Najlepiej abyś też podał zasilacz moc i markę.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

nie znasz się na kompach i można na tobie zarobić kto normalny by ci chciał sprzedać .Jesli 800 zl nowka to wystawia za 650 na allegro i tyle a nie traci kupe forsy

Opublikowano

podaj model karty i swój zasilacz bo może cie chce ojebać na hajs 

to

+

jesli nie byla w koparce lub siedziala pod niestabilbym zasilaczem to mozesz brac jesli warto

no i oczywiscie pod warunkiem ze twoj zasilacz to wytrzyma

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...