Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

R9 270

orcit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też miałem problem z tą kartą przy podlaczeniu vga przez przejsciowke ekran migotal , kupiłem kabel dvi i problem minoł, więc chyba będziesz musial zakupić także monitor.Ale najlepiej kup pierwsze ten zestaw i sprawdź może akurat nie będziesz miał z tą kartą żadnych problemów.

Opublikowano

Nie próbuj podłączać grafiki na VGA. Totalna padaka z jakością obrazu. Jak kupujesz taki sprzęt to warto jest zainteresować się nowym monitorem. Nawet kosztem tego SSD.

@MoVinek

Jak siedzę na dvi przez pół roku i próbowałem ostatnio przerzucić się na VGA to tak mnie raził monitor, że myślałem, że nim trzasnę xD Kolory tak okropne, że nie mogłem patrzeć na monitor. Dopiero to widać po jakimś czasie.

Opublikowano

W tym budżecie to szukaj na allegro jakiegokolwiek z Full HD

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Powiem tak. Od momentu kiedy kupiłem GF 970 i zmieniłem monitor na HDMI jakość obrazu mnie zadowala i oczy przyzwyczaiłem. Ale ostatnio też kombinowałem i sprawdziłem czy kabel VGA dałby radę.

Efekt ? Grafika jak z z pierwszych lepszych kart graficznych :D

Nigdy więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...