Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewystarczająca ilość pamięci NFS MW2 Android

Slava_RafixMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ściągnęłam Need for speed most wanted na androida i jak już wchodzę na gierkę piszę Niewystarczająca pamięć Gra wymaga 2055MB wolnego miejsca, a w twoim urządzeniu dostępne jest jedyne 0 MB. zwolnij miejsce aby rozpocząć pobieranie . Odinstalowałem wszystkie gry. w czym może być problem? a i na karcie pamięci mam 4gb wolnego miejsca w czym problem?

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

Siema ściągnęłam Need for speed most wanted na androida i jak już wchodzę na gierkę piszę Niewystarczająca pamięć Gra wymaga 2055MB wolnego miejsca, a w twoim urządzeniu dostępne jest jedyne 0 MB. zwolnij miejsce aby rozpocząć pobieranie . Odinstalowałem wszystkie gry. w czym może być problem? a i na karcie pamięci mam 4gb wolnego miejsca w czym problem?

Gra orginalna, czy pirat?

f

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz w ustawieniach zmienic na instalowanie aplikacji w pamieci zewnetrznej

wchodze w ustawienia i nic mi nie pisze o instalacji w pamieci zewnetrznej i nawet nie wiem gdzie to jest  u mnie tego pewnie nie ma na telefonie :(

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...