Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sprzedać?

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Czytałem ostatnio ten sam temat. Tylko tyle, że sprawa u mnie ma się inaczej. Mam w garażu T32, T34, SU-100Y, ISU-152, AMX 13 75, Pz. Sfl. 4c, M12, T-34-85 oraz T-150. Chcę kupić dychę, a mianowicie Objecta 268. Zastanawiałem się co sprzedać, ale jakoś nie widzę możliwości za dużo. ISU mi jest do misji potrzebne. Mógłbym ją sprzedać, ale musiałbym kupić tego Objecta. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Nic tu nie nadaje się do sprzedania. Odpuściłbym jedynie linię do WTF, bo po tych wszystkich nerfach op ona nie jest. Do tego teraz kolejny nerf Wafla - gorszy zasięg widzenia. Sprzedałbym ten czołg.

Opublikowano

Aha. To sprzedam. Nadzieja jest w misjach. Mysle, ze po zakonczeniu misji na Concepta bede mial kilka milionow wiecej. Na razie zostalo mi ponad polowe na STUGA, wiec jakoś dam rade. Temat do zamkniecia

Opublikowano

Oszywiście to moje zdania ale wyeksp te czołgi i odblokuj następne i dopiero sprzedaj te które ci nie będą potrzebne np. Przejdziesz t32 to sprzedajesz no chyba że grasz drużynówki albo twierdzę klanowe

Opublikowano

Teraz są misje to już łatwiej masz z kasą.
Sprzedaj niepotrzebne moduły z magazynu, może jakieś mat. eksploatacyjne np do chińskich czołgów masz, a nimi nie grasz.

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...