Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań... Daje 5 X `+` Za Gotowce!

SZYJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Kilka pytań ;

1. Jak odbugować całkowicie Atlantyde (v1 i v2 - potworki) żeby można było wchodzić normalnie na Spol (bez uzywania MH) i jak zrobić tego kolesia co jest przed Grotą i w M1 co bierze od nas krwisty kamień tak jak na PL.

2. Jak poprawnie zapisać swojego questa? Czyli krok po kroku po kolei co mam robić żeby mój quest działał poprawnie. Jeśli ma ktoś możliwość zrobienia mi Questa bardzo bym prosił.

3. Jak spolszczyć w 100% Egzekutora ? Jak ma ktoś Gotowca to bym poprosił.

4. Jak zrobić żeby na start dostać itemy np konia eq itp na plikach english.?

5. Jak ma ktoś jakiś gotowy pliki np : z odbugowanymi Broniami Epickimi (to że widać DMG i lvl) to bym poprosił.

6. Gdzie wgrać plik uiwhisper.py żeby było widać lvl postaci w Chacie. Ale żeby widzieli to wszyscy gracze.

7. Jak zrobić Resp np : Krola Pająków w v2, Lodowej Wiedzmy w Atantydzie, Czerwonego Smoka na ognistej ziemi, Nosiciela Plagi na Sohan, itp. i jak zrobić żeby z tych noobów dropiły szkaty (odbugowane).

8. Jak dodać do gry nowe itemy np : Zbroje na 90 lvl Broń itp. Żeby był normalny wygląd tych zbroi. i broni. i Jak dać im wartość np Obrona 700 itd.

9. Jak dodać nowego Bossa oraz kilka moobów do gry i gdzie ma się on ukazywać oraz jego wygląd lvl HP dmg itp itd.

10. Jak zmienić tło przy wyborze postaci?

Jeśli ktoś ma [GOTOWE] pliki które wklejam prze FilleZille to proszę o UP oraz co po wklejeniu wpisać w bazie np : cd /usr/rain/channel/share_data/locale/english/quest/ ... sh make... reboot...mam pliki english jak coś nie hongkong za pomoc daje po 2 x `+` z pod każdego podpunktu można uzbierać 30 `+` : P

Za [GOTOWCE] daje 5 x `+` : D

Bardzo proszę o solidną POMOC ;D

CHADA

Opublikowano

nie przesadzasz z tymi gotowcami? myślisz że dostaniesz wszystko na jakieś złotej tacy? może troche więcej kreatywności wszystko masz na forum opisane ...

Opublikowano

Z tego co wypisałem to może z 3/4 podpunkty są wypisane gdzieś na forum ale i tak te poradniki są nie do końca dokładnie opisane (krok po kroku)

Jak już to szukam poradników (krok po kroku) coś na podobę stawiania serwera xD

CHADA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...