Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OVH - Czy kupując vps można stworzyć wirtualny pulpit?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy kupując vps na ovh tego za 10zł bodajże jest możliwość stworzenia wirtualnego pulpitu? lub podłaczenia się do niego przez opcje Podłaczenie pulpitu zdalnego

+ czy na takich vps można programy normalnie sciągać? czy są jakieś problemy z tym?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

W niektórych hostingach VPS istnieje taka możliwość, a w tym hostingu VPS za 10 zł którego chcesz kupić to wątpię, ponieważ takie bajery są już w tych droższych hostingach. 

Opublikowano

tzn kiedy go kupiłem normalnie zainstalowałem pulpit i jako bota na ts3 puszczałem i chodziło, tylko nie wiem czy to był własnie ten pulpit jakiego potrzebuje xD

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Instalujesz GNOME, potem jakiś vnc server, u siebie vnc client i lecisz ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

tzn u mnie bot chodził spokojnie na vps za 20zl nie widze sensu wydawac 50 na to xD

+ teraz mam do dyspozycji dedyka z 64gb ramu i dobrym prockiem wiec da rade chodzic :)

tylko nie wiem czy ogarne ten zdalny pulpit;/

Co ja tutaj robie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...