Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

6 miesięcy grałem na tych programach i były niewykrywalne, jednakże teraz ponoć lecą za to bany.

Czy bany są za program czy za korzystanie z niektórych exploitów? Jak tak to za jakie?

Czy bezpiecznie jest teraz grać na tym?

Opublikowano

No niby poleciała fala banów no i ucichło ciut o tym, jednak ja bym wolał nie grać na razie na tym...

Osoby nie grały w LoL 2-3 miesiące a tydzień temu i tak bany otrzymały tak więc może i Ciebie to spotka skoro używałeś. ;)­

Opublikowano

No niby poleciała fala banów no i ucichło ciut o tym, jednak ja bym wolał nie grać na razie na tym...

Osoby nie grały w LoL 2-3 miesiące a tydzień temu i tak bany otrzymały tak więc może i Ciebie to spotka skoro używałeś. ;)­

Pierdoły. Bany lecą za exploity, ponoć po części też za pakiety ale nie jestem pewny. Za zwykłe skrypty nie ma szans jeśli nie używałeś obejść(czyli czekałeś parę dni aż będzie oficjalny update sharpa), ponoć wykrywał je anti cheat i też szły bany.

Jak grasz na zwykłych skryptach combo + evade to nie powinno być problemu, staraj się też grać w miarę naturalnie.

Opublikowano

Używałem wiele exploitów włącznie z szalonym botrk i wiecznymi potkami i nie dostałem bana. Głupi ma zawsze szczęście. Use packets off i powinno być bezpiecznie.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Pierdoły. Bany lecą za exploity, ponoć po części też za pakiety ale nie jestem pewny. Za zwykłe skrypty nie ma szans jeśli nie używałeś obejść(czyli czekałeś parę dni aż będzie oficjalny update sharpa), ponoć wykrywał je anti cheat i też szły bany.

Jak grasz na zwykłych skryptach combo + evade to nie powinno być problemu, staraj się też grać w miarę naturalnie.

"Lubie" tutaj ? o.O

Theris.pl

@topic

Za sam inject bez wcześniejszego ominięcia zabezpieczeń (wszelkie hotfix'y, patch 4.13 / 4.14, początek 4.20)

Za exploity banują tylko wtedy, gdy mają dostarczone nagranie, lub grasz na osobę która ma "dojścia" jak np nasjławniejszy, najlepszy, cheat buster, polski streamer Roboert Gierczak.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...