Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Nazywam się Sławek mam 17 lat za miesiąc 18  , mieszkam w województwie Wielkopolskim . Uczęszczam do Technikum Mechanicznego. Dziennie poświęcam na siedzenie przy komputerze z  4,5 godziny w dni robocze szkolne ,  w weekendy lub święta nawet cały dzień. Doświadczenie mam dość spore grałem na wielu serwerach prywatnych jak i na polskim serwerze Etolin. Na serwer mogę poświęcić mój cały czas siedzenia przy komputerze. Ogólnie gram już  7 lat w metina w tym  1 rok zajmuję się dołączeniem do Teamu , byłem już w nie jednym Teamie co serwery niestety nie wystartowały przez pewnego HA  np. SheriaMT2, RayesMT2, TevenistMT2 wszystko ładnie pięknie ale do startu nie doszło ;/ .   Interesuję się motoryzacją , informatyką i serwerami MT2 . Co mogę oferować od siebie wypiszę kilka myślników na dole J. I na koniec  chciałem dodać nie wiem czy to ważne i czy mieszać Metin 2 MMO RPG z czatem  obrazkowym co byłem moderatorem od 2007 roku aż do 2013.Wiele osób może to poświadczyć jak się zachowywałem w swoich zadaniach moderowania serwisu. Ale to tylko tak jak mówie ważne lub nie ważne i Proszę nie pisać komentarzy typu że Metin 2 to nie chat. To tylko jest wiadomość dodatkowa ważna lub nie zależy dla kogo J

-kulturę osobistą

-pomoc w rozwijaniu się serwera

-organizowaniem  Eventów np. OX,ZUO ,szukanie GM  i wiele wiele  innych J

-Czas wolny jaki mogę poświęcić na serwer

-Potrafię pomagać graczom

-odpowiedzialność

-pracę w grupie

-Dużą aktywność

Kontakt do mnie na GG: 43846486  lub pod adresem E-mail : [email protected]

Pozdrawiam 

Opublikowano
Dziennie poświęcam na siedzenie przy komputerze z  4,5 godziny w dni robocze szkolne ,  w weekendy lub święta nawet cały dzień.

To kiedy się uczysz? W święta nawet cały dzień, czyli wolisz grać na komputerze niż posiedzieć z bliskimi?

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Kilka uwag:

1. Podanie jest tak mało estetyczne, że aż z bólem je czytałem.

2. Sprawiłeś wrażenie typowego dziecka (bez obrazy), które chce mieć GM'a dla szpanu i zabawy. Nie mówię, że duża ilość wolnego czasu to coś złego, no ale bez przesady.. To odpowiedzialne stanowisko, a nie piaskownica czy plac zabaw.

3. To, że grałeś na wielu serwerach nie daje Ci żadnego doświadczenia poza znajomością gry.

4. Twoja interpunkcja jest koszmarna. Nie zapomnij, że GM ma również za zadanie wypowiadać się i pomagać na forum, a z taką pisownią to chyba każdy Ci podziękuje.

Nie bierz tego jako obrazę, chcę Ci tylko uświadomić, żebyś odpuścił sobie na jakiś czas szukanie tej posady i poprawił to co robisz źle.

Opublikowano

Ja dokładnie wiem na czym polega praca GM. Jak widzę serwery co 13 latek zostaje HA i naciąga sponsora na koszty na zakup VPS to aż krew zalewa co ten 13 lateczek nawet nie potrafi załadować plików serwerowych i mysql  i wszystko za niego musi robić GA.Doświadczenie mam bo nie raz miałem do czynienia z GM. I na naukę co kolega napisał powyżej mam czas przesadzilem troche z tymi 4,5 godzinami w tygodniu.I tak jak mówię nie muszę zostać od razu GM na stale tylko np na miesiąc TGM sprawdzić czy się nadaje i potem proszę dopiero oceniać.Pozdrawiam i odświeżam

i w święta tak samo mam też czas poświęcić na komputer jak i  spotkać się z bliskimi :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...