Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waga gry

matriks38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mogę zagrać bo w stronie piszę ze 16 gb miejsca na dysku, a na gryonline pisze że 3gb meijsca, ile gra dokładnie waży?

mca.png

Opublikowano

Po wywaleniu zawartości folderu Updates, bez dużej kolekcji screenshotów i powtórek 16 GB.

Opublikowano

Witam, nie mogę zagrać bo w stronie piszę ze 16 gb miejsca na dysku, a na gryonline pisze że 3gb meijsca, ile gra dokładnie waży?

3GB waży wersja na telefon - WoT Blitz.

Opublikowano

Po wywaleniu zawartości folderu Updates, bez dużej kolekcji screenshotów i powtórek 16 GB.

czyli 16gb? kiedyś pobrałem to i sciagalo 3gb

mca.png

Opublikowano

Na początku ściągasz instalator launchera(kilka-kilkanaście MB). Po instalacji instalator można usunąć, a launcher pobierze ci spakowaną grę(8-9 GB). Potem ci ją rozpakuje, a jak usuniesz spakowaną wersję to gra będzie zajmować 16 GB.

Chyba że tak jak @Juri. pisze grałeś w Blitz(wersja na smartphony/tablety), to faktycznie może ważyć 3 GB.

Opublikowano

Na początku ściągasz instalator launchera(kilka-kilkanaście MB). Po instalacji instalator można usunąć, a launcher pobierze ci spakowaną grę(8-9 GB). Potem ci ją rozpakuje, a jak usuniesz spakowaną wersję to gra będzie zajmować 16 GB.

Chyba że tak jak @Juri. pisze grałeś w Blitz(wersja na smartphony/tablety), to faktycznie może ważyć 3 GB.

jak to blitz mialem na kompie, jakim cudem gra wazy 16gb?

mca.png

Opublikowano

Na gry online może tak pisać ponieważ dane nie są odświerzone jesli nie wierz dlaczego ta gra waży 16gb to zapytaj sie Serba(tworcy gry) :)

Mi z powtorkami i screenami zajmuje 35gb

Twój problem jest naprawdę bez sensu.

Opublikowano

jak to blitz mialem na kompie, jakim cudem gra wazy 16gb?

Gra waży 16GB + i tyle w temacie. Nie ma co się zagłębiać w to.

przy sciaganiu ponad 8gb po zainstalowaniu nie cale 25gb

Usuń zawartość Updates.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...