Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Taki tam skład do 2mln hybrydka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15/World): 15
Ligi/Narodowości: Obojętnie może być BPL, BBVA, lub Bundes
Formacja: Najlepiej 4-3-3 (4) ale mogą być inne polecane i sprawdzone
Ilość monet: ok 2mln
Platforma:  PC
Czego oczekuję:  Lubie grać środkiem pola, ale w ataku wykorzystuje skrzydła do strzelania. 3 z przodu musi być bardzo szybka i z dobrym dryblingiem coś ala Aguero lub Ibarbo. Środek to typowi goście do strzelania i podawania (Rooney ), obrona wiadomo...nie do przejścia :D hehe.
Ilość zgrania: 100

Czekam na wasze propozycje bo ja już nie mam kompletnie pomysłu jak bym mógł idealnie rozgospodarować 2mln. Dzięki :)

Opublikowano

Dobra zmieniłem ;p bo widze że tak sie nie da żeby było dobrze ;p Hmm no w sumie nie jest najgorzej. Ale mam nadzieje że dużo ludzi sie wypowie i podpowie :D

Opublikowano

nie wiem, nie grałem benzyną, ale mnie ten bale ciekawi ogormnie i reus.. A co do LENO to jeden z lepszych bramkarzy w tej fifie w FUT, grałem nim, i przeciwko niemu i to co czasami odwala to można porównać do Courtuisa (czy jakoś tak :P).. hmm a z tym krosem to może faktycznie, bo ŚPO włącza się w atak i trzeba jemu dobrego przyśpieszenia..  hmm to ja już nie wiem :(

Opublikowano

nie wiem, nie grałem benzyną, ale mnie ten bale ciekawi ogormnie i reus.. A co do LENO to jeden z lepszych bramkarzy w tej fifie w FUT, grałem nim, i przeciwko niemu i to co czasami odwala to można porównać do Courtuisa (czy jakoś tak :P).. hmm a z tym krosem to może faktycznie, bo ŚPO włącza się w atak i trzeba jemu dobrego przyśpieszenia..  hmm to ja już nie wiem :(

Leno był dobry w 14 :)

Weidenfeller jest już lepszy. 

­

Opublikowano

To Twoje zdanie :D Ja wiem swoje bo widze jak on gra, mój znajomy posiada go w składzie i gram z nim codziennie więc mam powody twierdzić że jest mistrzowski :) 

Opublikowano

Prawda jest taka że każdemu bramkarz broni inaczej. Ja osobiście uwielbiam Courtoisa, a są ludzie którzy twierdzą że Cech jest najlepszy... Osobiście nie umiem poznać się na 90 punktach Neuera. 

Opublikowano

Leno to super bramkarz. Miałem Weidenfellera i stwierdzam ze jest słaby. @kamcio25 oprócz Bale grałem wszystkimi zawodnikami w tym składzie co podałeś i grało się fajnie. Polecam Reusa chłopak wymiata :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...