Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]MacBook Alu 2.4 GHz CPU/4GB RAM/250 GB HDD

Remik123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczyMacBook Aluminium 2.4 GHz CPU / 4GB RAM DDR3 / 250 GB HDD
Metoda kontaktu: PW lub email: [email protected]
Opis rzeczy:

Mam do sprzedania laptopa firmy Apple model MacBook 2.4Ghz late 2008 Aluminium, wersja już z podświetlaną klawiaturą i mocniejszym procesorem . Klawiatura oczywiście POLSKA.

Pełna specyfikacja tutaj : http://support.apple.com/kb/SP500 

Laptop w stosunku do oryginalnej konfiguracji miał zmieniony RAM z 2GB do 4GB przez oficjalnego dystrybutora.

Komputer służył mi z powodzeniem bez żadnych usterek, dopiero niedawno skończyło się Apple Care. Posiadam fakturę zakupu na ponad 7000 zł z roku 2009.

Zainstalowany najnowszy system YOSEMITE 10.10.1 .Oryginalny zasilacz europejski z kablem przedłużającym. Gratis dokładam futerał na laptopa widoczny na zdjęciu. Zdjęcia przedstawiają sprzedawany przedmiot. 

Jak widać komputer jest w bardzo dobrym stanie, jedyne ślady użytkowania widoczne na zdjęciach (spód obudowy) i maks 2 ryski na klapie. Bateria nie jest już pierwszej młodości ale przy przeglądaniu internetu wytrzymuje mi 2-2.5h więc uważam że to dobry wynik, ma 73% oryginalnej pojemności. 

W ostatnim czasie zauważyłem niewielkie lekkie przebarwienie matrycy, jest ono widoczne TYLKO na czarnym tle, jest to tak słabo widoczne że nie byłem w stanie uchwycić tego na zdjęciach, absolutnie nie przeszkadza to w użytkowaniu komputera więc nie uznaje tego za wade. Najlepiej by było jakby klient obejrzał laptopa żeby nie było niedomówień.

Oczekiwana cena:  1450 zł, jak dla mnie cena bardzo mała zważywszy że na Allegro stoją po 1500 zł w stanie gorszym i z niewiadomego pochodzenia.

Zdjęcia/inne informacje:

W skład zestawu wchodzi:

- laptop z baterią
- oryginalne pudełko ze wszystkimi papierami i płytkami z systemem
- dowód zakupu ze sklepu Cortland
- etui
- oryginalny zasilacz

Istnieje możliwość wystawienia laptopa na Allegro. Istnieje możliwość zamiany na PC / iPhone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...