Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTY Lahm - Sprzedać teraz czy potem?

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, jako że miałem to szczęście (lub nieszczęście) że trafił mi sie Lahm w TOTach, to jest mi on nie potrzebny i trzeba go sprzedać ale tak obserwuję rynek po zakończeniu TOTY to ceny strasznie skaczą ... Chyba dochodzą do ,,normalności" na PC czyli astronomicznych cen za zawodników ,,LEPSZYCH". Chciałem sobie zrobić BBVA i Bundes (Reus,Ramos,Bale itp) ale widze że raczej mi kasy nie starczy na nich. I tak właśnie sie zastanawiam jak było rok temu ? Bo już nie pamiętam.. Na pewno z czasem te TOTY wzrosną, ale właśnie nie wiem kiedy.. Coś podpowiedzcie, czy mam czekać, ale z tego co widze i jakie są jego ceny teraz to nawet to jest bez sensu sprzedawać go.. Cięzko wyczaić moment bo przedwczoraj ceny dochodziły do 1.950.000 a teraz widziałem go za 1.699.000 i weź tu człowieku bądź mądry ..

Opublikowano

Tylko tak to jest właśnie że jak jego cena pójdzie do góry to reszty zawodnikó też :D hehe Taki to rynek na PC niestety ...

W wakacje będzie crash market, jak co roku.

Ceny wszystkich kart spadną, a TOTY raczej będą utrzymywać się na stałym poziomie.

Nie wiem tylko, czy będzie Ci się chciało tyle czekać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Radze go trzymać do połowy lutego, wtedy jego cena będzie wyższa niż teraz. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...