Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronz ?!

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie dlaczego dostałem bronz 4 skoro wygrałem 9 na 10 unrankedów ? w poprzednim sezonie skonczyłem na bronz 2

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Miękki reset. Mimo tych wygranych trafiłeś do niższej dywizji niż w poprzednim sezonie. Tylko po to, byś mógł się piąć do góry :D Pamiętaj, że brano pod uwagę mmr z sezonu 4 jak i z przedsezonu. Może ostatnio nie powodziło Ci się za dobrze w rankingowych.

Opublikowano

Z poprzednich sezonów nie mogli brać bo w ostatnim wbiłem 30 :p Wtedy dostalem po 10 grach silver3 a teraz dojebali bronz 4 

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Z poprzednich sezonów nie mogli brać bo w ostatnim wbiłem 30 :p Wtedy dostalem po 10 grach silver3 a teraz dojebali bronz 4

Jezeli spadles z s3 do b2 to miales okropne mmr i to sprawilo, ze zostales w bronzach
Opublikowano

Z poprzednich sezonów nie mogli brać bo w ostatnim wbiłem 30 :P Wtedy dostalem po 10 grach silver3 a teraz dojebali bronz 4 

Też tak miałem w s3, zawsze prawie w placementach zrzuca cie o lige :)

Opublikowano

Wszystko  zależy od twojego mmr 

załóżmy miałeś b1 wygrałeś 10 meczy w którcyh miałeś koszmarne staty przez co twój mmr zamiast się podnieść spadł.

Poza tym rito w teraz podszedł bardziej restrykcyjnie do rozdawania dywizji

znajomy przy 7 wygranych meczach kończąc przed sezon w plat 5 dostał się do s1

Jeżeli mmr podniesie się znacznie kto wie po rozegranych meczach możesz skoczyć o  cały krąg wyżej

Opublikowano

Czytałem że inaczej przydziela dywizję jak w kolejności:

wygrasz 6 przegrasz 4 ­

- przegrasz 4 wygrasz 6

Totalnie inaczej traktuje wtedy MMR, tak więc no. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...