Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luźne pytanko

qba4474

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym jak zacząłem interesować się mechaniką gry, czytać poradniki, czy oglądać bitwy lepszych graczy ;p

Opublikowano

Po jakim czasie zaczeliście dobrze ogarniać tą gre. ( jak się dobrze kontować, penetracja innych pojazdów, itp.)

2-3 tygodnie grania na podstawie poradników ;)

A co do czasu reoladu są mody na to, tak samo jak weakspoty.

Opublikowano

Po jakim czasie zaczeliście dobrze ogarniać tą gre. ( jak się dobrze kontować, penetracja innych pojazdów, itp.)

Mi wystaczyło 3k żeby grać na poziomie 1,9k Wn8.

Oglądałem faje, i szkołe czołgisty hallacka, multi też jest spoko.Ogólnie polecam youtuberów, a w szczególności to trzeba myśleć i znać swoje zadanie.

Opublikowano

Nie uważam się za pro playera ale myślę, że 1100WN8 50%WR przy 4k bitew nie jest złym wynikiem jak na pierwsze konto. Tak jak koledzy wyżej napisali, musisz poznać mechanikę gry, dzięki temu dużo Ci się poukłada w głowie i zaczniesz myśleć bardziej strategicznie podczas bitew oraz pojedynków w bitwach (polecam szkołę czołgisty hallacka). Drugą sprawą również jak koledzy napisali, oglądaj bitwy dobrych graczy, żebyś mniej więcej zobaczył jak się jakim czołgiem zachowywać na polach bitwy i wzoruj się tym co robią. Trzecią rzeczą jak dla mnie ważną są weakspoty. Polecam skórki "by GohaRU". Ważne żebyś znał słabe punkty swojego czołgu abyś wiedział jak się możesz ustawić w danej sytuacji na danym terenie oraz w co strzelać do przeciwników aby zadawać uszkodzenia i nie denerwować się strzałami za zero czy strzałów bez penetry. Ostatnie najważniejsze co się nauczyłem sam oraz od innych. Random to nie jest bitwa zespołowa, nie możesz myśleć, że możesz liczyć na czyjąś pomoc. Grasz z 29 losowymi osobami którzy najprawdopodobniej nigdy ze sobą nie grali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...