Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FireWall !

Blladee98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Przejdę od razu do rzeczy ;p Otóż gram w lola blisko 28 dni i od początku miałem problem z firewallem. Kolega znalazł jakiś program mianowicie "WTFast" program który Mi pomógł + zmniejszał ping. Problem w tym, że program był darmowy przez 30 dni ;) skończy Mi się darmowa wersja i problem znowu wróci. Więc mam do was prośbę znacie jakiś podobny program, sposób czy może jak scrackować ten program? W google nie mogę jakoś znaleźć cracka, tylko program RunAsDate który albo źle używam, albo nie działa. Z góry dziękuję :)

Ps. Takie rzeczy jak odblokowany firewall w zaporze systemu itp. zrobiłem ;p

Opublikowano

Z tego co pamiętam odblokowywałem coś, lecz nie jestem pewien na 100% czy dobrze bo robiłem to z jakiegoś starszego teamtu ;p "odblokowywałem" też jakieś porty w routerze ale zero efektów :/ Jak masz windowsa 8/8.1 możesz Mi pomóc ^^

Opublikowano

panel sterowania->centrum sieci i udostępniania->zapora systemu windows->zezwalaj programowi na dostep przez zapore systemu windows

deidara2.png

Opublikowano

I przez kabel, i przez wi fi ten sam problem :) Tylko Ja korzystam. Problem (chyba) rozwiązany program RunAsDate Mi działa ale jak ktoś ma pomysł jak naprawić ten firewall to niech się chwali ułatwi Mi to życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...