Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie przydzielania do dywizji !

BiCappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ! Mam pytanie odnośnie przedzielenia do dywizji w nowym sezonie. Poprzedni sezon zakończyłem w silver 1. Potem trochę grałem w pre sesonie i spadłem do s2. Teraz moje pytanie. Teraz wygrałem jedna grę przegrałem PIĘĆ -.- To nie jest żart, za każdym razem wszyscy kłócą się od samego lobby, ja ich staram się uspokoić, wmowic, że to wygramy. Ale często spotykam się odpowiedzią: "Pier***l się, chciałem iść topa, nie umiem grać topa" ! Wszystko z góry na dół przegrywam. A jak już mam fajny team w lobby, premade bot, ja na midzie, wszyscy zadowoleni to enemy wychodzi... Więc moje pytanie brzmi: Jeżeli jakimś cudem wygram cztery kolejne gry to do jakiej dywizjj może mnie przydzielić ? Do jakiej dywizji może mnie przydzielić jak przegram najbliższe cztery gry i mój bilans bedzie 1 do 9 ? -.-

I pytanie, jak sb radzić z takimi kompletnymi idiotami ? Proszenie nie pomagania, wspieranie nie pomaga. NIE MAM SIŁY DO TEJ GRY a obiecałem sb platyne do końca sezonu -.-

beV5mzZ.png

Opublikowano

Jeśli wygrasz reszte będziesz miał s3/2/1 to zalezy od twojego mmr w poprzednim sezonie... 

Jeśli przegrasz czeka Cię BRONZ 

Znajdź kogoś do duo, a jak nie to masz już pomysł na serie ( od bronza do platyny ) :D 

Opublikowano

Myślę, że w najgorszym wypadku dostaniesz brąz 2, ale jak wygrasz jeszcze 3 mecze to silver imo wejdzie, może ta piątka. Zależy od tego z kim zagrasz

Opublikowano

Ja jak na razie rozegrałem 5 meczy - 2 winy 3 lose i mam nadzieję że wygram jeszcze z 3 lub 4 mecze bo tak to będzie kiepsko...

­Jeśli będzie 1-9 to myślę że czeka Cię brąz, jednakże jak zdołasz wygrać kilka no to może S5! ;)

Opublikowano

Żeby nie robić kolejnego tematu, czy na przydzielenie dywizji ma też wpły KDA podczas tych 10 meczy czy tylko liczy się wygrana/przegrana i to w jakiej dywizji byłeś w zeszłym sezonie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...