Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol czy LeagueSharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie dot. programów wymienionych wyżej a mianowicie który z nich jest lepszy do wylevelowania 30 poziomu? korzystałem z bola + skrypt ze soraką nie powiem jak na bota dość dobrze mu szło :D minus był taki że on ciągle chodził za wybraną postacią.. tzn biegał np cały mecz za np Lux... czy są takie skrypty na których można również dobrze polegać tzn żeby mógł zagrać np Annie ew coś innego

a najlepiej było by gdyby skrypt radził sobie / grał na aramie ? czytałem coś na iAram czy jakoś tak to się nazywało część chwaliła część narzekała może ktoś ma inny skrypt który by mi polecił? dziękuję z góry za pomoc

Opublikowano

już mam wszystko ładnie pięknie śmiga :) ps. ostatnie pytanie a mianowicie szybciej wyleveluje postać na aramie ? czy poprostu zostawić na boty?

Opublikowano

już mam wszystko ładnie pięknie śmiga :) ps. ostatnie pytanie a mianowicie szybciej wyleveluje postać na aramie ? czy poprostu zostawić na boty?

Na ARAM'ie więcej expa leci ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...